Egulve 
Japanvej 26
4200 Slagelse
40 20 82 29
info@egulve.dk

Følg Egulve på Facebook

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 18.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

Skal du lægge gulv i Sorø, er Egulve tæt på
Egulve i Slagelse er en del af Vision Gulve A/S med orden i sagerne. Den høje kundetilfredshed fremgår bl.a. i anmeldelser på de sociale medier: ”Høflig og kompetent service” og ”Super service og flot arbejde” lyder et lille udpluk. Egulve har mange glade kunder i Sorø, hvor der ikke findes en gulvbutik, og gulvbutikken i Slagelse tiltrækker i det hele taget kunder fra hele Vestsjælland.

Hos Egulve finder du produkter til både private hjem og til kontorer og erhverv. Kunderne har meget forskellige ønsker og behov, og Egulves dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning. Hjemmesiden giver et godt overblik over produkterne, og i butikken kan du prøve dit næste gulv i udstillingerne.

Et stort og varieret udvalg
Egulve tilbyder et stort og varieret udvalg indenfor gulve og tilbehør fra mange forskellige producenter. Her mødes god kvalitet og fornuftige priser hver gang, uanset om du vælger et plankegulv, parketgulv, laminatgulv, klikgulv, boligvinyl, tæppe eller tæppefliser.

Her finder du også alt nødvendigt tilbehør til gulve i form af gulvlim, gulvfuge, spartelmasse til gulve og produkter til vedligeholdelse. På Egulves hjemmeside finder du lægningsvejledninger til at lægge de forskellige gulvtyper og vejledninger i forhold til vedligeholdelsen.

Designgulve i mange forskellige looks
Butikken har et stort udvalg af designgulve fra DISANO, hvor du kan blandt andet kan vælge mellem Haro Disano Classic Country Eg, Bjerg Eg, Creme Sten Eg eller Pinje Nordica for blot at nævne nogle få af de mange muligheder. Her får du gulve, der er bløde i overfladen og alligevel meget slidstærke, med 25 års slidgaranti til boligbrug. Samtidig er gulvene lydsvage at færdes på, navnlig sammenlignet med laminatgulve.

Tæppefliser og stor variation af tæpper
Tæppefliser i forskellige farver, mønstre og overfladekvaliteter kan anvendes som et smukt designelement på kontoret eller hjemme. Tæppefliserne giver en ensartet overflade, men giver samtidig mulighed for at lege med det visuelle udtryk. Tæppeudvalget hos Egulve er stort og varieret med væg til væg, løse tæpper, gulvtæpper, tæppefliser og ægte tæpper.

Tæpperne fra Egulve er lette at støvsuge og rengøre. I de senere år er der nemlig sket en stor udvikling indenfor garn til tæpperne, som gør at de er lettere at rengøre og samtidig giver et godt indeklima. Alle tæpper er testet for skadelige stoffer.

De ægte tæpper er håndknyttede og håndvævede tæpper fra anerkendte producenter i forskellige lande. Hvert land og region har sin måde at lave tæpper på, og tæpperne kommer i mange forskellige mønstre og farver. De er slidstærke og pryder ethvert hjem.

Følg med på butikkens hjemmeside og de sociale medier
På Egulves facebookside kan du se nye produkter og gode tilbud i butikken. Du kan også se forvandlinger og før- og efterbilleder, der kan inspirere andre.

Kontakt Egulve

 

premiumpartner

Del på sociale medier