bycoco logobyCoco 
Storgade 37
4180 Sorø
28 89 14 23
info@coco-fashion.dk

Følg byCoco på Facebook 

Bliv glad og fornøjet, Coco leverer alt til tøjet
Starten af 2018 var en milepæl i byCocos historie og en god nyhed for butikslivet i Sorø bymidte. Da flyttede byCoco, tidligere kendt som Coco Fashion, forretningen fra gårdbutikken “Hønsehuset” i Fjenneslev til Storgade.

I butikken bliver du mødt med et stort smil og et ”velkommen” af Cocco Poulsen. Man føler sig med det samme velkommen i de nyindrettede lokaler, hvor alle er velkomne til at se på herlighederne.

Kreativitet og håndarbejde
Cocco fortæller, at hun fik den tanke, at når hun nu havde haft over 35 års erfaring med at designe, sy og brodere, så kunne hun lige så godt øse ud af sin erfaring og glæde andre med alt det, som hun ved. I mange år var butikken indrettet i en del af privatboligen, der ikke tidligere blev udnyttet, og det kom der med tiden en stor håndarbejdsbutik ud af.

Denne specialbutik er velassorteret indenfor alt til fremstilling af beklædning, et stort udvalg af tilbehør til håndarbejde og en masse tilbehør af enhver slags. Og Cocco har ikke kun et stort udvalg til kvinder; der er også et spændende udvalg til både børn og herrer. Hylder og kurve bugner med det, du skal bruge for at komme til se smart ud til hverdag eller fest.

Hvis du gerne vil iføre dig noget helt unikt, kan du få masser af inspiration hos Cocco.

coco i kreation

Syer du selv eller har du mod på at gå i gang?
Man siger jo, at det aldrig er for sent at lære noget nyt, og Cocco er en person, som meget gerne lærer fra sig. Hun arrangerer ofte sycafé, hvor alle er velkomne.

Du kan også booke plads på et kursus og lære lidt af alt det, som Cocco kan med symaskine, nål og tråd. Se kursusudbuddet på byCocos Facebookside.

Som Cocco siger og skriver på sin hjemmeside ”Lad Cocco sy og brodere tøjet, så kan du kun blive fornøjet”.

Køb ind online
Cocco har to butikker, én på Storgade og én på Internettet. Også de virtuelle hylder bugner med varer. Her er både mærkevarer og Coccos eget design at vælge imellem. Flotte billeder, tydelige og rimelige priser og en enkel måde at bestille og betale for varerne gør det let at handle hos byCoco på nettet.


sølvpartner

Del på sociale medier