Bedemand Juul og Bøgh
Storgade 35 B
4180 Sorø
57 83 00 01
info@bedemand-ab.dk

Besøg Bedemand Juul og Bøgh i Sorø på Facebook

Hjælp i en svær tid
Når en kær ven eller et elsket familiemedlem falder bort, er det en hjælp i nøden, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle.

Bedemand Juul og Bøgh er en del af foreningen Danske Bedemænd. Indehaver Annette Bøgh har drevet begravelsesforretningen siden 2000 og har foruden Sorø forretninger i Slagelse, Skælskør og Gørlev.

Som en af de første bedemandsforretninger i vores område, er Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul ISO 9001 certificeret. Alle bedemænd er uddannet eksamineret bedemand, og deltager løbende på relevante kurser. De sætter en stor ære i at yde dig den bedste service og faglige viden. Tillid, tryghed og støtte er tre ord, som beskriver deres arbejde på en enkel måde.

Bedemændene mødes med dig, hvor det passer dig bedst, og hvor du føler dig tryggest. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Hvad kan bedemanden hjælpe med?
Bedemand Juul og Bøgh hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster mm.

“Det er vores erfaring, at som pårørende har du ikke det store overskud til også at skulle koordinere de forskellige ting, der skal planlægges. Derfor påtager vi os gerne denne opgave, så du kan koncentrere dig om dig selv og din familie i Jeres sorg. For os er det vigtigt, at hjælpe dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor spørger vi også ind til afdødes personlighed og liv under samtalen”, oplyser Annette Bøgh.

Mindesammenkomst
Efter ceremonien er der tradition for at mødes til mindesammenkomst. Som familie har I brug for at runde dagen af med familie og venner, hvor I kan snakke om fælles minder, ofte bliver stemningen lidt lettere, og I kan hjælpe hinanden med at mindes.

Bedemand Juul og Bøgh hjælper gerne med at arrangere kaffebord efter Jeres ønsker. De kender Sorø og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad man måtte ønske.

Kontakt Bedemand Juul og Bøgh

 

 

sølvpartner

Del på sociale medier