B&OBang & Olufsen Sorø
v/Munk Radio i/s
Storgade 46
4180 Sorø
Tlf. 57 83 02 54

Følg Bang & Olufsen Sorø på Facebook

Åbningstider
Mandag til fredag 9:30-17:30
Lørdag 9:30-13

Bang & Olufsen Sorø er indrettet i hyggelige lokaler i midtbyen. I 2015 gennemgik butikken en totalrenovering, der gjorde lokalerne i Sorø sammenlignelige med B&O’s showrooms i København og Shanghai. Det er kort sagt en rendyrket Bang & Olufsen butik, indrettet som showroom, så man har mulighed for at teste varerne.

Butikken har eget værksted, der varetager reparationer af alt fra telefoner til TV. I skrivende stund omfatter forretningen, der er ejet af Munks Radio I/S ved Martin Holst og Jens Andersen, syv medarbejdere. Udover montering af anlæg til billeder, lyd og kommunikation, tilbyder B&O i Sorø installation af styringsmekanismer til bl.a. ovenlysvinduer, gardiner og pejse. Er du i gang med nybyggeri eller ombygning, er B&O i Sorø således en oplagt samarbejdspartner, der sikrer, at du ikke kommer til at mangle muligheder, når byggeriet er slut.

Bang & Olufsen er verdensberømt for sit eksklusive sortiment af tv-apparater, musikanlæg, højtalere, telefoner og multimedieprodukter, der kombinerer teknologisk perfektion med lækkert design – i boligen og bilen.

Virksomheden blev etableret i Struer i 1925 af ingeniørerne Peter Bang og Svend Olufsen. Sammen skabte de en forretning, der skulle blive et internationalt designikon og symbol på audio-visuel excellence. Bang & Olufsens produkter sælges i dag i flere end 100 lande.

B&O Sorø 3 B&O Sorø 19 B&O Sorø 1  B&O Sorø 22B&O Sorø 15 B&O Sorø 13

B&O Sorø 4 B&O Sorø 21 B&O Sorø 16

 

 


Vis stort kort
sølvpartner