Butikken i Munke Bjergby. Foto: Amphora

Amphora
v/ Niels Erik Bjerg
Kirkebakkevej 1
4190 Munke Bjergby
28 25 01 21
info@amphora.dk

Amphora på Facebook 

Åbningstider
Lørdag og søndag kl. 10-16
I løbet af ugen efter aftale på tlf. 28 25 01 21

Alt godt fra havet – Middelhavet
“Hyggeligt sted, får altid brugt mange penge. God service og lækre krukker”, skriver Christina Leth Præstkjær på Amphoras Facebookside, og således advaret går turen til Munke Bjergby ved Sorø, hvor “krukkepusheren og hans kone” driver en butik og en webshop med speciale i græske krukker. 

Amphoras krukker har præcis samme udtryk som oldtidens fund, her en minoisk vinpresse. Foto: Amphora

“Vi importerede store krukker, før det blev populært”, fortæller Niels Erik Bjerg om firmaet, der åbnede i 2003. “Vi ledte efter et enkelt design, uden en masse farver og detaljer, og som ikke gik i stykker i det danske klima.” Krukkerne er designet på Kreta efter de klassiske principper fra oldtiden. Designet er 4000 gammelt, men teknologien er moderne, og butikken kan derfor tilbyde Danmarks bedste frostgaranti – 5 år.

Mere end krukker
Her i Munke Bjergby finder du Danmarks største udvalg af hånddrejede terracottakrukker. De leveres til haveejere i hele landet enten direkte via webshoppen eller via forhandlere, som f.eks. er anlægsgartnere og havearkitekter. Krukke-sortimentet suppleres af Middelhavsinspireret havedesign, økologisk olivenolie fra Kreta og håndhøstet salt fra Sicilien. Her finder du generel god inspiration til hygge og mad i haven, bl.a. produkter fra Morsø Outdoor. Du kan også hente inspiration på Facebooksiden, f.eks. hvordan man bruger krukkerne skulpturelt med lysspot, med eller uden planter.

Fyrværkeri
Amphora står for udendørs harmoni ikke blot i form af skønne blikfang på terrasser, trapper og stier. Firmaet leverer alt i festfyrværkeri til private, foreninger og virksomheder. Du kan f.eks. Bestille et nytårssæt med indhold fra 4-6 forskellige importører, omhyggeligt sammensat så du er sikret en god ‘gør det selv’-fyrværkerioplevelse på årets sidste aften.

Amphora sørger for fyrværkeri over Sorø Sø. Foto: DaFotograf

Både smukt og sikkert
Som fyrværkerileverandør udmærker Amphora sig ved at tilbyde undervisning i sikkerhed til bl.a. skoler og ungdomsklubber.

“Vi havde det smukkeste skønne fyrværkeri nytårsaften her på Frederiksberg i Sorø. Takket være Amphora Fyrværkeri som havde sammensat et smukt arrangement. Kan kun anbefale at bestille sit festfyrværkeri her. Jeg glæder mig allerede til næste gang…”, skriver Jesper Carl Corfitzen på Facebooksiden. 

Kontakt “krukkepusheren”

Enkelt design. Foto: Amphora

sølvpartner

Del på sociale medier