AkuStella
v/ Jeannie J. Skovby

Kragevigvej 31
4291 Ruds Vedby
Tlf. 42 71 73 33
kontakt@akustella.dk

AkuStella på Facebook

Åbningstider: 
Tirsdag til fredag kl. 10 til 18.

Behandling af det hele menneske
Hos AkuStella møder du erfarne og empatiske Jeannie J. Skovby, der udfører sine behandlinger med udgangspunkt i det hele menneske.

Hun har således fokus på de fysiske processer, der kan føre til smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet, men har samtidig et blik for de psykiske eller åndelige aspekter af den tilstand, du befinder dig i.

Jeannie J. Skovby uddannelse er da også mangesidig. Hun er således uddannet inden for anatomi, fysiologi, praktisk fysiurgisk massage og akupunktur. Derudover er hun posturolog, ligesom hun kan udføre clairvoyance og healing.

Få lindret dine smerter
Enhver behandling hos AkuStella starter med en kort samtale, så det kan blive afdækket, hvad dine behov er og hvilke områder der skal fokuseres på. Jeannie J. Skovby vurderer også altid, om du vil have større gavn af at blive henvist til fx en læge eller fysioterapeut.

En behandling hos AkuStella kan fx være relevant, hvis du lider af piskesmæld, scoliose, muskelspændinger, smerter i bevægelsesapparater, diskosprolaps eller ønsker lindring i forbindelse med kroniske sygdomme. En behandling vil desuden kunne være relevant, hvis du lider af stress, angst eller har brug for hjælp til at finde indre ro.

Behandlingsmetoderne varierer mellem sportsakupunktur, akupunkturformen AcuNova, en postulogisk behandling eller healing og clairvoyance. 

Tryg kommunikation mellem behandlere
Jeannie J. Skovby er uddannet inden for latinsk anatomi, hvilket sikrer en bedre kommunikation med læge, kiropraktor eller fysioterapeut.

Har du en besked fra din læge eller fysioterapeut, kan du med fordel tage den med, når du møder til behandling hos AkuStella.

Undervisning i Reiki healing
Udover at modtage healing hos vores sølvpartner, AkuStella, kan du også modtage undervisning i Gendai Reiki. Undervisningen gør dig i stand til selv at udføre healing.

Gendai Reiki er en metode til selvudvikling og healing. Ideen med Reiki, er at healeren kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. 

Klienterne om AkuStella
“Fantastisk, hvad du har udrettet med mine ben og ryg. Tak for det. Du har min varmeste anbefaling.” – Marianne Løjesbjerg

“Noget der bare hjælper. Man kommer til at føle, at man svæver.” – Kirsten Marie Henneberg

“Din behandling er virkelig effektiv. Jeg mærker stor lindring af de stærke smerter, jeg har lidt med i mange år.” – Liselotte Grønholt Justesen

Her får du overblik over AkuStellas priser.