Sorø Erhverv inviterer til stor netværksbrunch på Hørkram for erhvervsdrivende i Sorø, Slagelse og Kalundborg. Du får en unik mulighed for at høre om Hørkrams virksomhed samt at netværke på tværs af kommuner. Det sker den 25. november kl. 8-10.

Hørkram Foodservice inviterer indenfor i deres 62.000 m2 store domicil i Sorø, som rummer produktion, lager, showrooms og kontorfaciliteter. Du får en unik mulighed for at høre om Hørkrams arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed under dette arrangement, som er blevet til i et spændende samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter, Kalundborgegnens Erhvervsråd og Sorø Erhverv.

Morgenens program er:
• Morgenbuffet
• Velkomst ved erhvervschef Laila Bregner Carlsen, Sorø Erhverv, erhvervschef Per B. Madsen, Slagelse Erhvervscenter, samt erhvervschef Jens Lerager, Kalundborgegnens Erhvervsråd.
• Introduktion til Hørkram Foodservice arbejde med den grønne omstilling / bæredygtighed v/HR og Økonomidirektør Lone W. Pedersen og Centerdirektør Claus Bredvig.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Ikke blot af hensyn til forplejning, men ligeledes fordi Hørkrams IFS certificering kræver, at der foreligger gæstelister.

Vel mødt til en hyggelig morgenstund med fokus på erhverv tværs over kommunegrænsen.

Se hele invitationen her og tilmeld dig her senest den 18. november

Foto: Sorø Erhverv