Brude i Fuchsiahaven. Foto: Christina Savage

Besøgende i Akademihaven kunne forleden med undren se ikke færre end fire smukke brude posere i Fuchsiahaven – men uden brudgomme. Der var nemlig slet ingen bryllupper. Det var en fotooptagelse arrangeret af Ivalos Bryllup, som for nylig har åbnet butik i Slagelse.

Indehaver Pernille Ivalo Frandsen fortæller: “De nye kjoler i butikken skulle vises dem frem, og Sorø byder på de mest fantastiske rammer til bryllupsfotografering.” Det var bryllupsfotograf i Sorø, Christina Savage, der stod for fotograferingen.

Dagens ‘modeller’ var Sisse Rohde, Celine Qvistgaard og Maja Dupont som dog typisk laver noget helt andet. “Jeg prioriterer så vidt muligt at bruge ‘almindelige’ piger som du og jeg, med forskellige personligheder og kropsformer, som modeller. Det er jo piger som dem der skal kunne se sig selv og føle sig godt tilpas i mine kjoler. Så en kæmpe stor tak til Sisse, Maja og Celine fordi de så modigt stillede op og viste kjolerne så smukt frem på dagen.” Billede af pigerne er fra venstre Celine, Pernille, Maja og Sisse.