Kom til borgermøde i Stenlille Kulturhus mandag den 11. oktober kl. 19.00 – 20.30, hvor der vil blive orienteret om byggeriet på Slettebjerg.

Borgerne i Stenlille har vist stor interesse for nye boliger på Slettebjerg, før verden lukkede ned. I december 2019 var der et rykind af borgere i Stenlille Kulturhus, over 60 Stenlille borgere tilkendegav et stort behov for nye boliger og en stor interesse for nybyggeri på Slettebjerg.

”Det er dejligt, at det nu er kommet så langt, at der kan inviteres til et orienteringsmøde”. Lotte Krogh og Jens Jacobsen er glade for, at borgerne kan få noget at vide om byggeriet, om priser, materialer og proces omkring reservation af lejemål m.m. Det får stor betydning for Stenlille, at der kommer nogle lejeboliger på Slettebjerg. Lotte fra SHHB/lokalråds bestyrelse og Jens fra Stenlille Kulturhus bestyrelse er med i en arbejdsgruppe, der de seneste to år har arbejdet for at øge udbuddet og variationen af boliger i Stenlille.

Boda Stenlille ApS opfører de 24 rækkehuse, der har en størrelse fra 2 til 4 værelser. Rækkehusene forventes klar til indflytning og udlejning sommeren 2022.

På informationsmødet deltager Mark Lisberg fra Boda Stenlille ApS, der er repræsentant for bygherren. Peter Storm Hansen, der er på byggepladsen på Slettebjerg som bygherrerådgiver og Stine Rasmussen, AMBO Ejendomsservice, der står for administrationen af lejemålene.

Arbejdsgruppen har emails på de borgere, der deltog i den spæde start og de vil blive informeret om mødet, som arbejdsgruppen arrangerer i Kulturhuset.

På mødet bydes der på en kop kaffe og lidt sødt.

 

Pressefoto