Den verdenskendte, danske bassist og komponist, Bo Stief, lægger vejen forbi Sorø Jazz og giver koncert med sin nye trio.

Bo Stief har samlet et nyt stjernehold, som spiller iørefaldende, empatisk, levende og underholdende musik. Det er hans One Song Now Trio med det nye, unge stortalent Mads Nørgård på guitar og ghanesiske Ayi Solomon på perkussion. Sammen lægger de vejen forbi Sorø Jazz og giver koncert på Comwell Sorø.

De tre alsidige og kreative virtuoser klikkede fra første møde og spiller nærmest telepatisk. Musikken er hverken soul, klassisk eller rock, men alligevel funky og klart klassisk inspireret. Det er iørefaldende melodisk, og man hører den danske og ghanesiske tone som en hyldest til forskelligheden.

Bo Stief, PR-foto

En af Danmarks største baslegender
Bo Stief har selv været her og der og allevegne igennem sin fuldkommen overvældende musikerkarriere. Som 16-årig i 1960’erne blev han inviteret til at slæbe sin bas ind på scenen i Jazzhus Montmartre for at spille med tilrejsende jazzkoryfæer som Don Cherry, Dexter Gordon, Johnny Griffin, Jackie McLean og Ben Webster.

Senere har han med bemærkelsesværdig succes været rundt i andre genrer som rock, teatermusik og etnisk-lyrisk kammerkompositioner og undervejs optrådt internationalt med stjerner som Benny Goodman, Ray Charles, Dizzy Gillespie og Stan Getz. Samtidig har han i en årrække som lektor ved Det Fynske Musikkonservatorium undervist nye generationer af musikere.

Hvad: Bo Stiefs On Song Now Trio
Hvor: Comwell Sorø
Hvornår: Torsdag den 26. juli kl. 20
Pris: 75 kr. pr. billet
Grillbuffet til særpris på Comwell Sorø: 225 kr. voksne (børn ½ pris)
Billetkøb: +45 5783 5600 / hotel.soro@comwell.dk