Anne Beth Witte bliver fremover Dit Sorøs repræsentant i Sorø Handel & Services aktivitetsudvalg, og afløser dermed Pia Dalsgaard.

“Vi vil fortsat gerne bidrage alt det vi kan, til at Sorø Handel & Service er en stærk handelsstandsforening. Rigtig mange flere af Dit Sorøs partnere sender opslag til byportalen, så Pia har rigeligt at se til med at fylde indhold på, derfor rokerer vi lidt om”, siger Signe Dahl Lumholt, Byportalerne.dk, der minder om, at opslag skal sendes til redaktion@dit-soroe.dk

Næstformand i Sorø Handel & Service og formand for Aktivitetsudvalget, Bettina Nielsen (Salon Acapella) er begejstret for, så mange flere nu ønsker at medvirke til at skabe og markedsføre aktiviteter i Sorø.

”På det seneste har aktivitetsudvalget fået nye kræfter, eksempelvis har indehaverne af ByCoco og InBetween kastet sig ind i kampen. Det har givet fornyet engagement i gruppen, som giver energi til at forbedre de aktiviteter som Sorø Handel & Service altid har stået for, genoptage aktiviteter der har været på pause, og tænke i helt nye baner. Jeg ser frem til fortsat godt samarbejde med både Dit Sorø og Sorø Avis”.

Sorø Handel & Service fylder 3 år, hvilket fejres med en stor konkurrence hos medlemsbutikkerne.

Dit Sorø ønsker Sorø Handel & Service tillykke med de 3 år!

Anne Beth Witte
Pia Dalsgaard
Signe Dahl Lumholt, Lars Mortensen og Bettina Nielsen, Sorø Handel og Service