Søndag den 8. marts kommer Ballademagerne til Sorø i anledning af en koncert i Victoria Teatret. Dagens program står i BørneCancerFondens navn og starter kl. 15 med en introduktion af Team Rynkeby efterfulgt af en kort film om BørneCancerFonden.

Ida From
Ida From

Efterfølgende vil revy- og viseforfatter Ida From indtage biografens scene med anekdoter fra hendes livslange tid som komponist og forfatter. Fortællingerne vil have fokus på hendes tid med sin nu afdøde mand Bent from, som sammen var kendt som et af Danmarks førende forfatterpar. Ida og Bent From har lagt navn til mange kendte revytekster, manuskripter, musik og tekster, som f.eks. Støv for alle pengene, To lys på et bord, Passer passer piger, Annas Ballader, og Ta’ med ud å Fisk.

Efter Ida Froms oplæg er det Ballademagerne, som står på programmet. De vil optræde med Annas Ballader, hvilket er 10 velkendte viser skrevet og komponeret af Ida og Bent From. Glæd dig til en underholdende eftermiddag i den gode sags tjeneste.

Midtvejs vil der være mulighed for at strække benene og købe kaffe, vin og kage. Overskuddet fra forestillingen såvel som fra pausens salg går ubeskåret til BørneCancerFonden.

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Entré: 125,- Billetter kan købes her.