Kulturcafé Ludvig er rigtig glade for, at det er lykkedes at få arrangeret et ekstra show med Anders Blichfeldt onsdag den 17. nov. 2010 kl. 20. Showet i oktober måned blev udsolgt i løbet af kort tid. Men nu er chancen her altså, hvis man ikke har fået købt billet. Kulturcafé Ludvig er et af meget få steder på Sjælland, der kan præsentere dette show, som kun kører ganske kort tid i hele landet.
Anders går på scenen med sit show:
Et liv i Tonernes Verden Han en af landets bedste til den helt særlige genre, der hedder: “En mand og en guitar”. Når Anders går solo på scenen, fortæller han både om sit liv og sin musikalske karriere. Vi får både forsiden og bagsiden af medaljen fra en karriere, de fleste har fulgt gennem medierne, men som ikke ret mange kender indefra. Der opstår tit noget helt andet, når en sanger går “nøgen” på scenen uden sit sædvanlige band som rygstøtte. Få et kig ind i sangskriverens værksted på en aften, der også handler om livets og musikkens mere alvorlige sider, og de vendepunkter, der på et tidspunkt kommer i alle menneskers liv.
Undervejs giver Anders eksempler på sange, han har i sit store katalog – både dem, alle kender, og dem, han hidtil har gemt væk. Desuden får vi sange at høre, som har haft særlig betydning for Anders, lige fra barndommen til i dag. En aften med blanding af tale & sang, der giver et godt indtryk af hvad Anders er for en person, og af hvad der kræves for at holde skruen i musikbranchens oprørte vande gennem mere end 20 år.

Billetterne er lige kommet til salg på www.sjbilletten.dk så skynd dig og køb billetter til an fantastisk aften – der er rift om dem!