Absalon er inde i en spændende udvikling, hvor der åbnes nye uddannelser samtidig med, at de bygger nye campus og har en stærk vækst i deres efter- og videreuddannelse. Det smitter af på deres aktiviteter i HR- og Kommunikationsafdelingen på Absalon, derfor søger de nu en erfaren konsulent til et af deres fem teams.

Din profil
De søger en kollega, der brænder for at drive egne projekter og driftsopgaver gennem skarp kommunikation, kompetent projektledelse og engagerende processer i deres organisation.

Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og trives med at navigere i mange forskellige roller. Du er relationelt stærk, uanset hvilket organisatorisk lag du arbejder i.

Alt handler om kommunikation
Du har fra dit tidligere job erfaring med kommunikation til forskellige målgrupper og ved, hvor afgørende det er for at få opgaver og projekter til at lykkedes. Du har ikke nødvendigvis dine rødder i en kommunikationsafdeling, men erfaring med at anvende kommunikationsredskaber og -metoder som en del af dit arbejde.

Du har overblik, styr på detaljen og er en haj til at skrive
Som udviklingskonsulent med ansvar for projekter i Team Organisation, trives du med at bevæge dig i mange forskellige retninger. Du er i helikopterperspektiv, når du sikrer dig projekters fremdrift og resultater – og du tager arbejdshandskerne på i forhold til administrativt rugbrødsarbejde med referater, sagsfremstillinger mm.

Du evner at arbejde såvel selvstændigt som en del af et team
Absalon lægger vægt på, at du selv kan tage ansvar, men også indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i og uden for HR og Kommunikation. Det gælder også, når de skal jonglere med mange opgaver og deadlines.

Du har erfaring fra en politisk styret organisation
Den rigtige profil har en rygsæk fyldt med erfaringer og forståelse for de processer, der knytter sig til arbejdet i en politisk styret organisation. Du har et sikkert blik for medarbejderudvikling og har meget gerne arbejdet i krydsfeltet mellem arbejdsliv og læring.

Derudover forventer de, at du:
– har en lang videregående uddannelse fx i organisation, HR eller kommunikation.
– har flere års erfaring med projektledelse, administration og udvikling af organisationer.

Dine arbejdsopgaver
Vil du høre om dine arbejdsopgaver på en helt almindelig dag? Så kom med til Sorø, hvor HR og Kommunikation holder til i den smukke, tidligere amtmandsbolig.

Projektarbejde på forskellige niveauer.
Om formiddagen modtager du den foreløbige rapport for den netop gennemførte Arbejdspladsvurdering blandt Absalons 800 medarbejdere. Hovedrapporten og delrapporter skal kommunikeres ud i organisationen. Du skal nu fremlægge din strategi for din teamleder, og I skal sammen tilrettelægge selve kommunikationsindsatsen, som du skal drible videre med.

Kommunikation som en del af hverdagen.
Du mødes med lederen af dit team, der har brug for hjælp til at arrangere et debatmøde i Slagelse med studerende og politikere. I aftaler, at du skriver en sagsfremstilling til det næste møde i direktionen, og du mødes efterfølgende med Team Ekstern kommunikation, hvor I aftaler den interne og eksterne kommunikation.

Dine arbejdsopgaver bliver en blanding af større såvel som mindre udviklingsprojekter, administrative opgaver og sagsfremstillinger.

Dine kollegaer
HR og Kommunikation består af fem teams: Løn, Jura, International, Ekstern kommunikation og Organisation. Du bliver en del af Team Organisation, hvor de er fem medarbejdere. De arbejder med tværgående opgaver i organisationen, og du vil samtidig have et tæt samarbejde med bl.a. Team Ekstern kommunikation. Du refererer til teamlederen.

HR og Kommunikation er placeret i Sorø sammen med de øvrige fællesfunktioner. De har en aktiv personaleforening, der blandt andet sørger for udflugter og hver fredag er der fælles morgenmad.

I 2021 forventer de at flytte til deres nybyggede campus i Slagelse tæt på stationen. Ansættelsen sker med flere arbejdssteder, og du skal regne med nogen kørsel mellem deres otte uddannelsesbyer.

Sådan ansøger du
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.

Stillingen er på fuld tid, og de vil gerne have, at du begynder senest den 1. juni 2019.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR- og Kommunikationschef Ole Worregård, tlf. 7248 1173 eller teamleder Annegrete Visby, tlf. 7248 1232.

Ansøgning og relevante bilag sendes via deres rekrutteringssystem, senest mandag den 15. april 2019.

De afholder ansættelsessamtaler onsdag den 24. april og fredag den 26. april 2019.