Silkegrønt i Sorø har et af Danmarks største udvalg af kunstige blomster og planter af højeste kvalitet, samt brugskunst og materialer til blomsterbinding.

Forretningen har eksisteret i snart 25 år, men har nu fået et kæmpe “MAKE OVER” – og det vil de gerne fejre med deres søde kunder:

Vil I se det nye resultat? Kom og vær med! Vi afslører resultatet i weekenden d. 12-13. september kl. 10-15. Der vil være bobler og snacks, samt gode tilbud og masser af nye varer på hylderne til dem, der lægger vejen forbi….

Få 10% på dit næste køb

Desuden vil alle besøgende få tilbudt en rabatkupon med 10%, som kan anvendes hos Silkegrønt i resten af september måned (dog ikke i samme weekend som åbningsfesten).

Det sidste års tid har vi arbejdet på at forme Silkegrønt og skabt nogle nye smukke rammer, samt andre nye tiltag. Silkegrønt er stadig under fornyelse og vi har også lige lanceret vores ny webshop i slutningen af sidste år, hvor et udpluk af vores varer nu er tilgængelige. Den bliver løbende opdateret med nye varer. Se webshoppen her.

Vi glæder os meget til at se jer!

Silkegrønt, Elmebjergvej 27A, 4180 Sorø
Weekenden d. 12.-13. september kl. 10-15
Tilmeld dig evt. på Facebook her:

Del på sociale medier