Sæsonens sidste konkurrence nærmer sig, og SOR IF Grand Prix sender ni hold afsted til Danmarksmesterskaberne i Greve og Odense.

Foto: SOR IF

Mange af holdene skal endnu engang vise deres serier i flotte nye dragter. Dragter som pigerne bl.a. har tjent penge til ved at sælge kalendere og lodder, og som foreningen har fået bidrag til fra Nordea Fonden med 10.000 kr. og fra et par private sponsorer.

Elever og trænerteam siger tusinde tak for støtten.

Et overstået DM betyder at konkurrencesæsonen er slut og en ny spændende tid starter. Ny koreografi, nyt redskab, øve nye spring og andre sværheder.

Det betyder også at nye elever er meget velkomne til at komme og prøve denne form for konkurrencegymnastik og knytte nye stærke venskaber.

Fra den 1. maj åbnes op på nano, mikro, mini (4 år-12 år).
Fra den 8. maj åbnes op på pigerækkeholdene (12 år-14 år).
Hvis du er meget øvet har de også junior- og seniorhold.

Kontakt gr.prix.sor@gmail.com eller se nærmere på SORIF.DK

Alle konkurrencehold deltager i Grand Prix gymnastikkens tre konkurrencer. Derudover konkurrerer udvalgte hold til æstetisk konkurrence med chance for at komme med til udenlandske konkurrencer.

SORif sender 3 mikro hold, 2 mini hold, 2 pigehold, 1 junior hold og 1 senior hold afsted til Danmarksmesterskaberne. Alle pigerne har trænet intenst op til Danmarksmesterskaberne, og alle glæder sig til et par gode sjove dage med fuld koncentration, sjov med veninderne og hygge hos forældrene på stolerækkerne.