Imorgen starter årets Lions Marked i midtbyen. Vejrudsigten lover ikke for varmt og ikke for koldt vejr, måske en lille bitte smule regn og blæst fredag.

Gå ikke glip af konkurrencen i hotdogspisning på Torvet lørdag kl. 13. Og kig endelig ind i Dit Sorøs pavillon, hvor du kan deltage i lodtrækningen om en iPad.

Frøerne er flyttet

Ønskefrøen åbner den nye butik i Storgade fredag den 3. august. Alle frø-lingerne er allerede flyttet ind i butikken, der tidligere husede Bellis. Der vil være gode åbningstilbud, bl.a. Mikk-line termotøj, nyheder fra Hummel, rumopdelte madkasser og drikkedunke fra Sistema og meget mere.

 

Lions Marked 2012

Det årlige Lions Marked løber af stabelen fredag den 3. og lørdag den 4. august 2012. Fredag åbner markedet kl. 14 og lukker kl. 01.00. Om lørdagen er der festligheder kl. 10-15. Storgade er lukket for biler begge dage...

Læs online.

 

Loppemarked på Ankerhus

Røde Kors arrangerer det årlige loppemarked på Ankerhus søndag den 5. august 2012 kl. 10-14. Det store indendørs og udendørs marked rummer alskens lopper: Elektronik, legetøj, bøger, tøj, møbler...

Læs online.