Solen skinner over Sorø - perfekt vejr til gang i gaden. På lørdag, hvor vejrudsigten lover mere sol, er der masser af aktiviteter i midtbyen med udgangspunkt i Torvet, hvor der er vises biler og sælges billetter til 80'er-festen. 

Husk købstadsaften i aften - butikkerne har åbent til kl. 20 med spændende timetilbud.

God st. bededagsferie!

Kaffe & kringle, fest & farver

Lørdag kulminerer midtbyens 80'er-fest, når der på Torvet sælges billeter til efterårets 80'er-fest i Pedersborg Hallen. Vero Moda, Viben og Din Tøjmand deltager i et modeshow...

Læs mere.

 

Fortællinger om besættelsen

Den 5. maj 2012 kl. 14-16 arrangerer Sorø Museum en rundvisning i særudstillingen om besættelsen. Rundvisningen omfatter en vandretur i Sorø, hvor de mest epokegørende steder udpeges, bl.a. Albertikrydset. Det gælder også Sorø Kultur- og Fritidscenter, hvor et beskyttelsesrum fra besættelsestiden netop er istandsat. Deltagerne er velkomne til selv at fortælle om besættelsestiden. Gratis entré - husk fornuftigt fodtøj.

 

Sidder på et Vesth Hus

Søndag den 6. maj 2012 kan du i Vesth Huset opleve en eftermiddag i selskab med Brdr. Baage, der diverterer med John Mogensen. John Mogensen var i 1950erne en del af Four Jacks sammen med Poul Rudi, Otto Brandenburg og Bent Werther.

Læs mere.

 

Temaaften om solceller

Mandag den 7. maj 2012 kl. 19-21 holder Elektrogården Energiaften. Det sker i samarbejde med Nordea og Dansk Revision. 

Læs mere.