Der er godt gang i butikslivet i weekenden. Broby Planteskole uddeler lagkage og hornvioler på lørdag, og "Vibens mor" åbner sin nye butik Miss Butterfly på søndag.

Hos Svegård kan børn i dagene op til påske dekorere et påskeæg, som kan udmønte sig en præmie fra Emils Chokolade. Fred. Jensen præsenterer Skagens ny kollektion af ringe.

Husk madmessen på søndag, hvor lokale fødevareleverandører uddeler smagsprøver; Smag i Sorø var sidste år et tilløbsstykke.

Dette er kun et lille udpluk af de mange begivenheder i Sorø, når vi skifter fra marts til april - tjek aktivitetskalenderen. God weekend!

Lagkage på planteskolen

Broby Planteskole fejrer 25 års jubilæum lørdag den 31. marts 2012. Planteskolen på Brobyvej 39 inviterer på kaffe/te og lagkage, og koret Side by Side underholder. Alle gæster får en gratis hornviol.

Læs mere.

 

Smag i Sorø

Den 1. april 2012 kl. 10-16 er der atter madmesse på Sorø Husholdningsskole. Smag i Sorø er en årligt tilbagevendende begivenhed med stor oplevelsesværdi. Formålet er at udbrede kendskabet til kulinariske kvalitetsprodukter fra det midt- og vestsjællandske...

Læs mere.

 

Energimessen 

Dit Sorø var et smut forbi energimessen på Torvet lørdag den 24. marts 2012. 

Se videoreportagen.

 

Ny butik i midtbyen

Vibeke Starklint, indehaver af Viben og Rode-Butikken, bygger nu sidstnævnte om til en ny spændende butik med varer fra middelhavsormådet; gaveartikler, brugskunst, krystalglas, økologiske specialiteter og meget mere fra især Spanien og Italien...

Læs mere.