På fredag uddeles Erhvervsprisen 2012 - det sker ved en reception på Sorø Kunstmuseum. Om aftenen spiller The Blues Overdrive beskidt boogie på Kulturcafé Ludvig.

Lørdag er der energimesse på Torvet - vi krydser fingre for god solenergi og knap så meget vindenergi, så standene ikke blæser omkuld.

Victoria Teatret blænder op for to ekstra forestillinger af publikumsmagneten Hvidsten Gruppen.

Om søndagen underholder Reel it in på Sorø Storkro, mens Neighbours giver koncert i Vesth Huset. Ludvig inviterer til endnu en hyggelig og musikalsk Søndagscafé.

Læs også vores interview med Lillibeth Bjørklund, der har mange gode ideer til forbedring af bylivet og netværket i Sorø.

Hvidsten Gruppen

Victoria Teatret viser to ekstra forestillinger af Hvidsten Gruppen: Lørdag den 24. og søndag den 25. marts, begge dage kl. 15.30. 

Læs mere.

 

God energi

Masser af inspiration til go’ energi Lørdag den 24. marts bliver der fuld af god energi på Torvet i Sorø. Her løber forårets store Energimesse af stablen med masser af stande... 

Læs mere.

 

Interview med Lillibeth Bjørklund

Lillibeth Bjørklund er 43 år, selvstændigt erhvervsdrivende og bosat på et lille landsted i Fjenneslev. Lillibeth kalder sig sundhedsformidler med speciale i kost, krop og bevægelse. 

Læs mere.