soroe-large

Bedre forhold for udendørs idræt

Bedre forhold for udendørs idræt
Udendørsaktiviteterne er i fuld gang flere steder, og fra på mandag bliver der åbnet for toiletter ved alle kommunens haller.

Behov for en udsattestrategi

Det er positivt, at hele Byrådet bakker op om Enhedslistens forslag, og har været med til at kvalificere det til at handle om udsatte, hvilket er betydeligt mere og andet end fattigdom, skriver byrådsmedlem Bo Mouritzen.
Behov for en udsattestrategi

Pilgrimsvandring

Kirke Flinterup Kirkes menighedsråd arrangerer pilgrimsvandring rundt om Sorø Sø. Det sker tirsdag den 16. juni kl. 17.00: Vi mødes på P-pladsen ved Parnas og går langs den smukke sø. I Akademihaven, ved Søgade, vil der være stop med forplejning, sandwich og drikkevarer.
Pilgrimsvandring

Valencia har dækket op til dig

Valencia har dækket op til dig
Udover et nyt sprødt spisekort, gode vine og siddepladser - både inde og ude - følger Valencia naturligvis også de retningslinjer Sundhedsministeriet har udsendt. Dit Sorø var lige forbi med kameraet...

Gå på opdagelse i den vilde lokale natur med Kongskilde Naturcenter

I løbet af sommeren tager Kongskilde Naturcenter børn og voksne med på opdagelse i den lokale vilde natur i Tystrup-Bavelse området. Du kan bl.a. møde fuglene i Tamosen. Det sker allerede den 14. juni og turen starter ved Suserupgård.
Gå på opdagelse i den vilde lokale natur med Kongskilde Naturcenter

Friske og farverige tilbud hos Johs. Clausen

Friske og farverige tilbud
Der er lige nu vilde tilbud på sommertøjet hos Johs. Clausen i Storgade. De har mange friske og farverige tilbud fra bl.a. Masai og Mischa.

LauRie-dage

Fredag d. 12/6 kl. 10-15 får Johs. Clausen på Storgade 32 besøg af buksespecialisten Helle fra LauRie, der vil guide kunderne til den perfekte model og pasform. LauRie har et utrolig stort udvalg af forskellige moderigtige bukser med forskellige pasformer og længder, og fredag og lørdag er der både LauRie kampagnebukser til skarpe priser og kollektionsprøver i butikken.
LauRie-dage hos Johs. Clausen

Fyldt med farver

Sorø rummer så megen historie, og man kan flyde helt hen i alle detaljerne, særligt når man går rundt i Sorø Akademis have. Her er så meget liv, uanset årstiden. Lige nu er der fyldt med farver, lyden af de unge, der plasker rundt i vandet, og ænder, der rapper højt. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi på en varm og solskinsrig tirsdag eftermiddag.
Fyldt med farver

Sjællandske boligsælgere har is i maven - og med god grund

Sjællandske boligsælgere har is i maven - og med god grund
Coronakrisen får ikke boligsælgerne i Vest- og Sydsjælland til at vakle i deres prisforlangende. Tværtimod viser en ny opgørelse fra landets største mæglerkæde EDC nemlig, at boliger solgt i løbet af de seneste tre måneder er blevet solgt med mindre prisafslag, end de blev før krisen.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram