soroe-large

Gin Makers Dinner på Comwell

Det er først den 8. oktober kl. 18, Comwell Sorø holder GIN MAKERS DINNER, men allerede nu er der rift om pladserne. Her kan man nemlig smage gin fra Dyrehøj Vingaard, Rös Gin, samt den meget lokale gin fra Lindenskov Destillery i Sorø. "Vi er så heldige at begge producenter fra destillerierne kommer og holder foredrag imellem retterne om ginproduktionen," meddeler hotelchef Kuno Junker.
Gin Makers Dinner på Comwell

Ud i det blå

Ud i det blå
Tirsdag d. 2. juni 2020 gik badesæsonen officielt i gang i Sorø, idet Friluftsrådet og Sorø Kommune hejste badepunktsflagene ved kommunens tre officielle badestrande ved henholdsvis Frederikskilde Strand ved Tystrup Sø og to steder ved Sorø Sø, nemlig ved Skjolden og ved Parnas. Mange tak til Rolf Lehrmann for billederne og Friluftrådets hejsningstale.

Sløjfning af olietanke

Er du i tvivl om din olietank overholder gældende regler – Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø kan hjælpe dig med et svar. Firmaet har mange års erfaring i at tømme, rense og afblænde olietanke – både til privat- og erhvervskunder.
Sløjfning af olietanke

Nyt look

Nyt look
Bille og Bølle har brugt coronapausen til at få lagt nyt gulv og inviterede Dit Sorø til "fernisering". Lonnie har også møbleret lidt om, men først og fremmest er der masser nye sommervarer i butikken.

Absalon arrangerer online åbent hus

Grundet Corona er det desværre ikke muligt for Absalon at gennemføre de åbne huse på deres campusser, som de ellers havde planlagt. Men i stedet er der arrangeret mulighed for online åbent hus – så alle kommende studerende stadig kan se inden for, inden de vælger deres uddannelse.
Absalon arrangerer online åbent hus

Grundlovsdag i år bliver anderledes

Grundlovsdag i år bliver anderledes
Virtuelt grundlovsmøde: Venstre har lavet en facebookbegivenhed, hvor folketingsmedlemmer holder grundlovstaler, og ind imellem underholder Henrik Krogsgaard og Annette Heick. Efterfølgende arrangerer Sorø-Ringsted-kredsen, at Louise Schack Elholm holder sin grundlovstale, og man har mulighed for at kommentere undervejs.

Den gode flaske til far

Verdens bedste far skal da forkæles til "Fars dag" fredag. Her er et par ideer hos Butler Vin Sorø. Kig ind og lad dig inspirere.
Den gode flaske til far

Gaven til studenten

Fred. Jensen har flere gode gaveideer til årets studenter, som måske har brug for lidt ekstra forkælelse, nu hvor corona-situationen har skruet ned for de store studenterfester. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var på besøg...
Gaven til studenten

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram