soroe-large

Eva Karlsson ny leder af Handicap og Psykiatri

Eva Karlsson bliver leder for 160 medarbejdere i Handicap og Psykiatri og skal blandt andet stå i spidsen for et nyt rådgivningstilbud, oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse.
Eva Karlsson ny leder af Handicap og Psykiatri

Landets første varmeværk baseret på lokalt haveaffald

Landets første varmeværk baseret på lokalt haveaffald
Borgernes eget have- og parkaffald er med afstand den mest bæredygtige form for biomasse, som samtidig giver store besparelser på varmeregningen og i CO2-regnskabet, konstaterer det sydsjællandske affalds- og energiselskab AffaldPlus. Alligevel kan Gert Jørgensen blive både den første og den sidste borgmester til at igangsætte et sådant projekt herhjemme, når han på onsdag sætter spaden i jorden til det nye kraftvarmeværk i Sorø.

Altan.dk er ny hovedsponsor for det kvindelige rugbylandshold

Danmarks største altanvirksomhed Altan.dk bliver ny hovedsponsor for det kvindelige rugbylandshold. Den nye sponsoraftale skal de næste to år være med til at sikre bedre muligheder og styrke udviklingen inden for kvinderugby og den økonomiske håndsrækning er vigtigere end nogensinde, hvor corona har presset landsholdet yderligere.
Altan.dk er ny hovedsponsor for det kvindelige rugbylandshold

Konservative og ældre

Konservative og ældre
"Det kunne derfor være interessant at vide, om de Konservative har nogle andre tal end vi andre, eller om der er tale om forkerte oplysninger og usympatisk stemmefiskeri," skriver Bo Mouritzen, Enhedslisten.

Udemokratiske beslutninger

"Fra Enhedslisten ser vi beslutningen om at fjerne muligheden for politisk at tage stilling til de økonomiske redegørelser, som voldsomt udemokratisk. Samtidig kan vi konstatere, at det er forsøgt, men ikke gennemført i alle udvalg. Det ligner en koordineret ændring fra flertalsgruppen, der er indført, for at stoppe mindretallets mulighed for, at kommentere på den kommunale økonomi."
Udemokratiske beslutninger

Sæt pris på din by

Coronakrisen har vendt op og ned på vores samfund, detailhandel, og dermed også på initiativet "Sæt pris på din by – køb lokalt", som er en landsdækkende kampagne, hvor også Sorø Handel og Service medvirker.
Sæt pris på din by

Pæon-tid

Pæon-tid
Så er det nu, pæonerne eksploderer i haverne og vaserne! "Vi har solskin på gaden, håndsprit i biksen og smil på læben," skriver Sorø Blomster.

Strikke-dillen er over os

Sy og Rens' garnlager er igen fyldt op til randen. Fordelene ved at købe i den lokale butik, er der er altid garn nok, og farverne er ægte.
Strikke-dillen er over os

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram