soroe-large

Glæde over genåbning

Hos Sorø Erhverv er medarbejderne fortsat hjemsendt, men de glæder sig over, at store dele af erhvervslivet og herunder turisme og detail nu er genåbnet.
Glæde over genåbning

Webinarer for erhvervslivet

Covid-19 og en nedlukning af lande i store dele af verden har på kort tid medført en udfordringer, få virksomheder var forberedt på. Sorø Erhverv inviterer til to webinarer i juni.
Webinarer for erhvervslivet

Ledige jobs hos Birkegårdens Haver

Ledige jobs hos Birkegårdens Haver
Lørdag den 30. maj åbner Birkegårdens Haver butik og café. De søger bl.a. nye ungmedarbejdere.

Rod og rabat

Bille og Bølle har gang i den store oprydning, og har derfor midlertidigt lånt lokalerne i den tidligere Solo/Mary-butik i Holberg Arkaden. I den forbindelse giver de 'undskyld vi roder'-rabat på 25% fredag og lørdag.
Rod og rabat

Tryk på pytknappen

Tryk på pytknappen
Dyt, råb, blink og hasarderet kørsel er hverdag på de vestsjællandske veje, hvor trafikanterne ofte lader vejvreden løbe af med dem. Det viser en analyse foretaget for GF Forsikrings fond, som opfordrer bilisterne på Vestsjælland til at bevare roen og siger pyt i stedet for dyt.

Majgøgeurter på ”vild med vilje” areal

Her i maj måned har man kunne opleve blomstrende Majgøgeurter på Frederiksberg. Hele fem eksemplarer af den fredede orkidé har blomstret. De lilla blomsterstande står stadig flot og lyser op i det saftig grønne græs ved søen op ad Sorø Sønderskov.
Majgøgeurter på ”vild med vilje” areal

Skovsvin

Skovsvin
Normalt når Dit Sorø får tilsendt billeder er det noget positivt. Det kan man ikke sige om disse billeder, som Jens Rasmussen har taget torsdag morgen ved flomstien.

Ingemannsdagen 2020

Foreningen 1684-1862 har besluttet sig for at afholde Ingemannsdagen igen i år, uanset coronakrisen. Dette sker i samarbejde med kirkerne og Ingemanns Selskabet. Søndag den 5. juli fejres Ingemanns Dagen med deltagelse af syv kirker i år. Poul-Jørgen Larsen og Kristian Tange har hjulpet os med at få taget dugfriske fotos af de syv kirker... mange tak!
Ingemannsdagen 2020

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram