soroe-large

Sæt krydser i kalenderen

Det første rigtige arrangement efter corona, som Sorø Handel og Service forventer at kunne gennemføre, er SORØ MARKED LØRDAG DEN 5. SEPTEMBER KL. 10-15. HUSK også at sætte krydser i kalenderen til Folkemøde i Sorø lørdag den 19. september kl. 10-15, Halloween i Sorø fredag den 30. oktober kl. 17-21, Black Friday fredag den 27. november kl. 10-20 samt juletræstænding søndag den 29. november kl. 13-17.
Sæt krydser i kalenderen

Gang i hjulene

Gang i hjulene
Der er sket en masse nyt hos Lysen Biler i Sorø, som ved årsskiftet sagde goddag til Mazda. Der er også kommet nye spændende Suzuki-modeller. ”Vi skulle have holdt åbent hus i foråret, men så kom corona-situationen,” fortæller Magnus Dall fra salgsafdelingen, der nu ser frem til at kunne fejre alle nyhederne i sensommeren, forhåbentligt samtidig med lanceringen af en ny Mazda-model.

Masser af sommerferieaktiviteter for børn og unge

Børn og unge i hele Sorø Kommune kan se frem til en sommerferie fuld af gratis aktiviteter for enhver smag – fra sport, spil og spænding til kreative sysler og kulturoplevelser. Foreninger eller andre, som har gode ideer til sommerferieaktiviteter for børn og unge, er velkomne til at henvende sig til Sorø Sportsråd eller til skolekonsulent Steen Windfeldt fra Sorø Kommune, som står for sommerferieaktiviteterne.
Masser af sommerferieaktiviteter for børn og unge

Invitation til Ingemanns Dagen 5. juli 2020

Invitation til Ingemanns Dagen 5. juli 2020
Ligesom sidste år inviterer Foreningen 1684-1862 i samarbejde med kirker i Sorø og Ingemanns Selskabet til at deltage i en gudstjeneste søndag den 5. juli 2020. Se her hvilke kirker, der deltager.

Børneyoga sommerskole til børn fra 7-10 år

Kom og leg med når Balancebørn forvandler yogastudiet på stationen til en yoga-oase med en masse oplevelser i deres magiske og forunderlige natur.
Børneyoga sommerskole til børn fra 7-10 år

De første arrangementer efter genåbningen

De første arrangementer efter genåbningen
Sorø Kunstmuseum er i fuld gang med at få nye arrangementer i kalenderen og finde datoer til dem, de måtte udskyde. I første omgang byder de både på en omvisning med fokus på Krass Clement og en jazzkoncert.

Tur for to i kajak

Kajaktour.dk har åbnet for udlejning af kajakker og trailere. Hvis du vil ud at ro regelmæssigt, anbefaler de et kajak-abonnement.
Tur for to i kajak

Tersløsegaard aflyser Skt. Hans arrangement

Den Holbergske Stiftelses bestyrelse beslutter i sidste øjeblik at opgive Sankt Hans arrangementet, hvor Sjællandskes redaktør Bjarne Stenbæk skulle have holdt årets båltale foran Ludvig Holbergs herregård i Tersløse.
Tersløsegaard aflyser Skt. Hans arrangement

Aflysninger

"Det er med beklagelse, at vi har besluttet at aflyse Sankt Hans bål i Munke Bjergby præstegårdshave i år," meddeler Tove Madsen, formand for menighedsrådet, og Kirsten Fogsgaard, sognepræst.
Den planlagte sommerkoncert i Munke Bjergby Kirke, lørdag den 4. juli kl. 16.00 med sopran Helle Vistis musikalske venner er desværre blevet udsat til næste sommer 2021.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram