soroe-large

Dimission gange tre på Sorø Privatskole

”Vi glæder os til at fejre vores afgangselever, hvis afsluttende skoleår i den grad har været præget af corona-krisen. For udover at de har måttet undvære de afsluttende skriftlige prøver og mundtlige eksaminer, er de også gået glip af skolefest, Berlintur, skolens festival, kastanjebal og en normal sidste skoledag med alt, hvad der hører med her. Men vi har en virkelig sej årgang, som har taget alle forhindringerne som én stor udfordring, der skulle klares,” siger skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard.
Dimission gange tre på Sorø Privatskole

Tofft Gardiner tømmer butikken

Tofft Gardiner tømmer butikken
Tofft Gardiner tømmer nu sin fysiske butik i Ringsted for udstyr og metervarer. Den officielle dato for lukningen er ikke på plads endnu, men gavekort og tilgodebeviser skal indløses hurtigst muligt. Tofft Gardiner fortsætter som gardinbus og showroom, og gardinbussen kører som altid i Sorø.

En rose til studenten

Rød eller blå? Sorø Blomster minder om, at det er nu, du skal bestille studenterroser.
En rose til studenten

Jazz på terrassen

Jazz på terrassen
I forbindelse med Sorø Jazzfestivalen, kan du være med, når Kragerup Gods holder en fed eftermiddag med jazz. Her vil der være god musik på terrassen, med lækker tapasbuffet og med mulighed for tilkøb af vinbar på dagen.

Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

En eventyrlig aften i H.C. Andersens ånd venter godsets gæster lørdag 1. august. Under middagen vil fødselar Andersen oplæse uddrag af eventyr tilpasset hver ret naturligvis.
Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

Comwell Sorø genåbnet og klar til sommergæster

”Vi har glædet os til at starte op og ser frem til at byde sommerens gæster velkommen tilbage alle ugens dage efter nedlukningen. Dog har vi valgt, i efterveerne fra Covid-19 nedlukningen, kun at holde vores restaurant åben torsdag – lørdag i perioden 4. juli – 9. august. Alle på hotellet står klar. Vi står i Sorø klar til at give vores gæster nogle fantastiske sommeraftener i restauranten i disse dage,” siger hotelchef, Kuno Junker.
Comwell Sorø genåbnet og klar til sommergæster

Allergibehandling i Østergade

Allergibehandling i Østergade
Rigtig mange døjer voldsomt med kløe, løbende næse, irriterede øjne, og det er et helvede at skulle udenfor i længere tid af gangen. Sorø Smertebehandling i Østergade tilbyder allergibehandling og ikke kun til pollenallergi, men også andre typer af allergi.

24-års fødselsdag og Børnedage i Birkegårdens Haver

Stort tillykke til Birkegårdens Haver, der fejrer fødselsdag onsdag den 28. juni med tilbud på kaffe og kage og 20% rabat i butikken. Kun to dage efter starter sommerens 11 super sjove Børnedage, de to første er onsdag og torsdag den 1. og 2. juli.
24-års fødselsdag og Børnedage i Birkegårdens Haver

Byportalens nye kort

Dit Sorø har trykt et nyt oplag af postkort, som bliver uddelt i løbet af sommeren til vores partnere. Du kan allerede nu finde dem, når du besøger Klinik for Fodterapi i Storgade, Acacia Blomster, Tandlægehuset, Klinik Lena Hartmann på Frederiksberg, Johs. Clausen, Butler Vin, Fred. Jensen, Sorø Blomster, Skoringen og Røde Kors' tøjbutik.
Byportalens nye kort

Op mod 12.000 beskæftigede rammes af coronakrisen

Ny analyse sætter spot på de konsekvenser, coronakrisen kan få i Region Sjælland. Det er især de ufaglærte og faglærte, der bliver ramt. Der forventes mellem 9.000 og 12.000 færre beskæftigede i regionen som følge af krisen. "Vi vil være på forkant med udviklingen. Derfor har vi fået udarbejdet rapporten, der givet et indblik i de mulige konsekvenser i Region Sjælland. Så kan vi sætte ind så tidligt som muligt og sørge for, at så få som overhovedet muligt mister deres arbejde, og flest mulige virksomheder overlever. Vi kan se, at det i høj grad rammer de ufaglærte, så der vil være et særligt behov for at sætte ind her," udtaler Heino Knudsen, Regionsrådsformand i Region Sjælland.
Op mod 12.000 beskæftigede rammes af coronakrisen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram