soroe-large

Quiz og vind biografbilletter

Tag i træningslejr hos AffaldPlus og test din viden om affaldssortering. Det kan være, du er den heldige vinder af 2 biografbilletter.
Quiz og vind biografbilletter

Blød plast skal deponeres

Hvis uheldet er ude, og badebassinet går i stykker, skal du aflevere det til deponi, fordi det indeholder blød PVC og derfor ikke kan genanvendes.
Det gælder også haveslanger og gummistøvler.
Blød plast skal deponeres

8 grillsikre råd fra GF Forsikring

8 grillsikre råd fra GF Forsikring
Et øjebliks uopmærksomhed kan lede til større grillskader – som for eksempel brand og forbrændinger – og sætte en stopper for en ellers hyggelig grillaften i de vestsjællandske haver. Det fortæller det kundeejede forsikringsselskab, GF Forsikring, der har kontor i Sorø.

Stella fra Lundebo er et velfærdstalent

Hvert år kårer PenSam og FOA Ungdom Danmarks største velfærdstalenter i ”Velfærdens Talent 100.” Velfærdstalenterne er unge velfærdsarbejdere under 36 år, som fortjener en særlig hyldest for deres faglighed, indsats og engagement. Stella Voss Larsen er 34 år og social- og sundhedsassistent og arbejder på Lundebo Specialcenter, som er et botilbud for voksne med sen-hjerneskade.
Stella fra Lundebo er et velfærdstalent

Genanvender 94 % af olieaffaldet

Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø har en modtagerstation for olie og kemikalieaffald. Og nu har de udvidet deres modtagerstation med to nye 60 m3 tanke, så de er klar til at modtage olie- og kemikalieaffald, eller til at opbevare produkter til behandling
Genanvender 94 % af olieaffaldet

Køb gaven til studenten i Sorø

Køb gaven til studenten i Sorø
Der er masser af gode sager til studenterne i Storgade. MetHe byder på bl.a. tasker, smykker og chokolade... og lykønskninger. Dit Sorø kiggede ind og fangede et lille udpluk af mulighederne.

Roser til studenterne

Acacia Blomster har også masser af skønne gaver til de glade unge mennesker. Lone minder om, at det er en god idé at bestille studenter-roser i god tid på tlf. 57830509 / 26706559.
Gaver til studenterne

En god garnhandel

Sy og Rens har sorteret en masse strikmodeller fra, så torsdag d. 18. juni har du chancen for at gøre en ekstra god handel.
En god garnhandel

Sommerfødder

Sommerfødder
Så blev det endelig sandalvejr. Hos Klinik for Fodterapi, Storgade 37H (indgang overfor Sorø Privatskole) kan både mænd og kvinder få de fineste sommerfødder.

En finger i vandet

Tør man hoppe i søen? Mange tak til Tanja Olsen for billedet.
En finger i vandet

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram