soroe-large

Simpelthen flot

"Fantastisk koncert i Munke Bjergby Kirke," skriver Mette Skjoldan. "Jesper, der normalt fungerer som organist i Stenlille og Stenmagle, tryllebandt os tilhørere i 45 minutter."
Simpelthen flot

Yoga igen

Yoga igen
Så må Yoga 2A.1 langt om længe åbne igen, og allerede mandag kan du igen komme til yoga! Der er allerede et stort udvalg af drop-in hold på skemaet - også til gravide og nybagte mødre - og Yoga 2A.1 føjer løbende flere hold til. Så hold øje.

Sorø Regatta 2020 aflyst

Regattaforeningen Sjælland og Sorø Regattaens regattaudvalg er enige om at aflyse den årlige Sorø Regatta, der skulle have fundet sted i weekenden 4. – 5. juli.
Sorø Regatta 2020 aflyst

Åbent i Borgerservice

Åbent i Borgerservice
På mandag åbner Borgerservice igen. Husk at bestille tid, hvis du skal have nyt pas eller kørekort.

Fortsat udendørs besøg på plejecentre

Frem til 1. september skal besøg på plejecentre foregå udendørs. Ny bekendtgørelse åbner dog for lidt flere undtagelser fra reglen, oplyser Sorø Kommune.
Fortsat udendørs besøg på plejecentre

Sorø Kunstmuseum modtager stort støttebeløb

Sorø Kunstmuseum modtager stort støttebeløb
På Sorø Kunstmuseum var glæden stor, da der i denne uge kom besked fra Ny Carlsbergfondet om, at en ansøgning om et større støtttebeløb var i mødekommet fuldt ud. Museet er blandt de kunstmuseer, der tilsammen modtager over 27 millioner kroner fra fondets ekstraordinære pulje, der blev oprettet i forbindelse med coronakrisen.

Slavehandler for 36 rigsdaler?

Forvrøvlet gammel myte er pludselig afsæt for opfordring til storm på Holberg og indførelse af vranglære i skolen. Her er et dementi fra Tersløsegaard.
Slavehandler for 36 rigsdaler?

Hjertevarm jazzsang på Comwell Sorø

Hjertevarm jazzsang på Comwell Sorø
På Comwell Sorø kan man torsdag den 23. juli nyde en aften i selskab med Sidsel Storm. Hun er en af Danmarks ypperligste jazzsangerinder, kendt for sin nutidige vokaljazz og evne til at fængsle publikum med hjertevarme, indtagende melodier og en kraftfuld stemme, der trækker tråde til de største jazzsangerinder gennem tiderne.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram