soroe-large

Klare linjer i Sorø Kommune

"Vi kunne i Dansk Folkeparti ikke få opbakning til at ”øremærke” nogle af pengene til service og velfærd. Både regeringen, der primært ønsker at tilgodese deres ”egne” kommuner, og Venstre, der primært arbejder for skattelettelser, valgte at se stort på flere års underfinansiering af blandt andet Sorø Kommune," skriver Lars Damgaard og Lars Schmidt.
Klare linjer i Sorø Kommune

SF: Flere uddannelsespladser på Sjælland er en kæmpe gave

SF: Flere uddannelsespladser på Sjælland er en kæmpe gave
Et enigt Folketing har netop aftalt at give penge til 5.000 ekstra studiepladser. På Sjælland lander de blandt andet på Professionshøjskolen Absalon. Det glæder Astrid Carøe, MF for SF på Sjælland.

Tersløsegaard tænder sit Skt. Hans bål den 23. juni

Har nogen mon noget at indvende mod at Ludvig Holberg Museet Tersløsegaard er en kulturinstitution? Som sådan kan Tersløsegaard med sindsro indbyde til Sankt Hans fest tirsdag den 23. juni kl. 20.00 i overensstemmelse med Kulturministeriets retningslinjer for kulturarrangementer for op til 500 gæster. De skal bare sætte sig ned med en meters afstand – eller tættere såfremt de har vielsesattest eller blot er kærester, familie eller nære venner (og det er næsten alle erfaringsmæssigt!) - og vende ansigterne mod bålet og båltaleren - Bjarne Stenbæk!
Tersløsegaard tænder sit Skt. Hans bål den 23. juni

Roning for motionister

Roning for motionister
Tirsdag den 16. juni kl. 18.00 starter Sorø Roklub op igen for alle efter Coronakrisen. Samtidig introducerer de en ny form for roning for motionister, der gerne vil have 1½ times god motion.

Dobbelt op fødselsdag

Der er meget at fejre nu, genåbning, sommer og at studenterne snart springer ud i fuldt flor. Og mandag den 15. juni er det præcis 10 år siden, at Anja Rambøl havde første arbejdsdag i Salon Fernando Møhge.
Dobbelt op fødselsdag

Ginsmagning hos Butler Vin

Ginsmagning hos Butler Vin
Butler Vin skulle have holdt ginsmagning d. 4. februar. Pga. corona-situationen blev det udskudt til den 18. juni. Der er plads til lidt flere, så tilmeld dig nu.

Café Storgade åbner igen

Det er med et stort smil, Karianne Andersen kan meddele, at Café Storgade åbner igen i uge 29. Under corona-nedlukningen har køkkenchefen på Storgade 18 ligesom mange andre tilbudt takeaway, men nu kan man snart nyde smørrebrød og sandwich, kaffe og kage ved bordene i den lille hyggelige café. Cafeen søger i den forbindelse en ny køkkenmedarbejder.
Café Storgade åbner igen

Ud i den friske luft

Ud i den friske luft
Deltag i årets store aktivitetsdag på Kragerup Gods den 13. juni! Der er plads på Go High holdene kl. 10-16 (skal bookes på forhånd), og det er muligt at købe Grill-Selv burgere samt drikkelse hele dagen. Der er også en lang række aktiviteter under trækronerne, bl.a. . megabordfodbold.

Skønne vine på godset

Den 26. juni er du inviteret til Winemakers Dinner på Kragerup Gods. Winemaker Sophia Bergqvist, kvinden bag den portugisiske vingård Quinta de la Rosa, måtte desværre blive hjemme pga. corona. Til gengæld kommer Kragerup Gods' danske vinleverandør Anders Quist fra Vinslottet i Greve og deres egen dygtige vintjener Niels Gudberg og fortæller om produktion og smagen af de skønne vine.
Skønne vine på godset

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram