soroe-large

Torsdag åbnes for udendørs besøg på plejecentrene

Plejecentrene i Sorø Kommune glæder sig til at åbne for besøg fra pårørende fra på torsdag. Besøgene vil finde sted på plejecentrenes udearealer og skal aftales på forhånd. Pårørende og personale skal fortsat i fællesskab passe ekstra godt på de ældre borgere.
Torsdag åbnes for udendørs besøg på plejecentrene

Besøg af familie og pårørende

"Det er SFs holdning, at der skal findes en løsning nu, og jeg har derfor opfordret Social og sundhedsudvalget til at få det på dagsordenen så hurtigt muligt. Gerne på et ekstraordinært møde," skriver byrådsmedlem Linda Nielsen.
Besøg af familie og pårørende

En historisk middag

En historisk middag
Under nedlukningen p.g.a. COVID-19 har indehaver af Café Tre Konger ikke ligget på den lade side. Britt har brugt tiden på at peppe cafeen op med masser af historie på det store 'lærred' samt givet gårdhaven en kærlig hånd.

Det gode liv i Stenlille

Danskerne vil samles uden for. Virketrangen og ønsket om nære lokale fællesskaber er altoverskyggende i ansøgningerne til Nordea-fondens 'Her bor vi'-pulje, hvor småbyer i Region Sjælland har bidraget med 34 forslag fra 31 småbyer, bl.a. Stenlille.
Det gode liv i Stenlille

Mad ud af godset

Mad ud af godset
Unghanebryst med hjemmelavet agurkesalat samt rabarberkompot er på denne uges take away-menu hos Kragerup Gods.

Grøn konference med distance

Kragerup Gods har tænkt ’ud i naturen’ hvor sanserne skærpes, og tankerne ikke er begrænset af vægge. Med godsets nye grønne initiativer håber de også I vil flytte jeres møder ud i naturen.
Grøn konference med distance

Aftensol

Skøn solnedgang. Tusind tak til Louise Hansen for at dele udsigten fra lejligheden søndag aften.
Aftensol

Sorø Kommune kører grønnere

Sorø Kommune udskifter i år 12 biler, fordi leasingkontrakterne udløber. Kommunen har i stedet anskaffet fire elbiler, tre hybridbiler og fem diesel/benzinbiler. Bilerne blev købt hos fire forskellige forhandlere, heraf en lokal bilforhandler, som leverer de tre hybridbiler til en konkurrencedygtig pris.
Sorø Kommune kører grønnere

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram