soroe-large

Nye tider!

Nyt Syn Sorø har taget en lille kollektion hjem af de flotteste herreure i samme brand som en helt ny schweizisk brillekollektion af mærket Einstoffen, som de også er stolte over at kunne vise frem.
Nye tider!

Lad os bruge nærdemokratiet i coronakrisen

Lad os bruge nærdemokratiet i coronakrisen
Venstre i Sorø: "Der er store kommunale og regionale forskelle i Danmark. Det, der giver mening i København, passer ikke altid i Sorø. Som liberale mener vi, at vi skal tage udgangspunkt i dette – også når det handler om håndteringen af corona. For der er en verden til forskel på, om man åbner Field’s eller Dianalundcentret."

Fest i Parken 2020 aflyst

Arrangørerne havde glædet sig til at feste med gæsterne igen i år, i Parnas Natur & Aktivitetspark. Siden sidste år har festivallen arbejdet på nye tiltag, som havde passet perfekt til en musikfestival i udvikling. Men der bliver ingen festival i 2020 - gør der til gengæld den 19. juni 2021.
Fest i Parken 2020 aflyst

Sorø modtager mest

Sorø modtager mest
Udligningsreformen flytter rundt på 13,2 milliarder kr. Se hvor de flytter hen.

Det elektroniske paradis

Hvad end du skulle stå og mangle en ny vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, et flot køkken, en smart sodavandsmaskine, en steamer til mor eller den lille smarte sag til at trimme farmands næsehår, er EL-Salg Sorø bare butikken du skal besøge. Dit Sorø var kort forbi en travl mandag formiddag. Tag et kig med her.
Det elektroniske paradis

Mors dag 2020

Mors dag 2020
På grund af Covid 19 og regler om ikke at samle for mange ad gangen, vil meget af handlen foregå ude på gaden foran Acacia Blomster, hvor der er mulighed for at betale med MobilePay. Det betyder for dig, kære kunde, at vil du have bestemmelse over hvordan din hilsen til mor skal se ud, skal du senest bestille d. 7. maj 2020 kl. 17.00.

Den smukke regnbue

Flere har fanget den flotte regnbue over Sorø den 5. maj. Tusind tak til Louise Hansen for udsigten fra lejligheden hen over arbejdspladsen på Sorø Rådhus.
Den smukke regnbue
Guld
På vej på arbejde kl. 7 i morges, så Elsebeth Kirkevang Nielsen dette flotte syn over Støvlet Katrines hus. Mange tak for at indsende billedet.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram