soroe-large

Sorø Museum åbnet

Nu kan Museum Vestsjælland atter byde gæster indenfor. De vil naturligvis gøre det så sikkert som muligt at besøge Sorø Museum. Der er bl.a. opsat afstandsmålere på gulvene i butikken og afskærmning ved kassen. Desuden er der opsat håndsprit.
Sorø Museum åbner

Kunstmuseet åbner med kage

Sorø Kunstmuseum glæder sig til at slå dørene op på museets 77 års fødselsdag d. 29. maj. Cafeen vil i dagens anledning byde på kaffe, te og fødselsdagskage. Museet holder ekstraordinært åbent pinsemandag, og det bliver samtidig startskuddet til en sommer med mange gode kunstoplevelser under trygge forhold med bl.a. ekstra rengøring, håndsprit og plexiglasskærme.
Kunstmuseet åbner med kage

GF Forsikring frygter indbrudsboom

GF Forsikring frygter indbrudsboom
I takt med at Danmark åbner op igen, er mange vestsjællændere så småt ved at vende tilbage til arbejdspladsen. Det betyder samtidigt, at indbrudstyvene igen kan genoptage deres erhverv på veje og i opgange. Med råd fra GF Vestsjælland i Sorø kan man gøre meget for at forebygge indbrud. I Sorø Kommune blev der anmeldt 308 indbrud til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i 2019.

Sprudlende kunst i Pinsen

Sprudlende kunst i Pinsen
"Vi fik desværre ikke fejret vores 25 års Galleri Soli jubilæum, da det 2. maj havde været for risikabelt, men nu får vi endelig besøgende i Galleriet igen. Det bliver skønt," meddeler Soli Madsen.

Det kommende menighedsrådsvalg

Der er valg til nye menighedsråd torsdag 17. september 2020. Allerede nu skal de første skridt tages.
Det kommende menighedsrådsvalg

Klaverkoncert i Munke Bjergby Kirke

Klaverkoncert i Munke Bjergby Kirke
Søndag d. 14. juni kl. 15.00 giver Jesper Fink-Jensen koncert på Munke Bjergby Kirkes flygel. Koncertens hovedværk er Ludwig van Beethovens ”Sonata Pathétique”, hvilket markerer, at det i år er 250-året for Beethovens fødsel.

Lavendler og citrus

Der er middelhavsstemning hos Broby Planteskole med lavendler, citrusfrugter, sukkulenter og de skønneste solgule farver.
Lavendler og citrus

Fire skønne gåture

Fire skønne gåture
Er du også en af dem, der har nydt at komme ud i naturen under Corona-krisen, men trænger til lidt ny inspiration til spændende gåture i det fri? Så er Bykontorets nye kort lige noget for dig.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram