soroe-large

Comwell Sorø jubler

"Længe ventet, men endelig kan vi med glæde meddele, at vi genåbner det stråtækte hus på bakken i Sorø. Vi glæder os til atter at byde vores kære gæster velkommen fra mandag d. 15. juni 2020."
Comwell Sorø jubler

Spækket med udstyr

Spækket med udstyr
Lysen Biler har et tilbud af en karakter, som du ikke får hver dag: Baleno Cut og Vitara Cut er helt særlige kampagnemodeller spækket med udstyr. Kig forbi din Suzuki forhandler i Sorø.

Café Tre Konger søger rengøringshjælp

Café Tre Konger søger pr. 1. juni 2020 eller snarest derefter rengøringshjælp til cafeen ca. 30 timer om måneden.
Café Tre Konger søger rengøringshjælp

Stegt flæsk

Efter corona-pausen har Café Tre Konger haft en fantastisk genopstart. Tirsdag d. 26. maj fra kl. 17 serverer de igen stegt flæsk m/klassisk tilbehør til kr. 129,- (også som Take Away).
Stegt flæsk

Sikkerhed hos Frisør AcaPella

Sikkerhed hos Frisør AcaPella
Salonen er indrettet, så smittefare minimeres, og der holdes afstand mellem medarbejderne og kunderne, f.eks. ved at fordele medarbejderne og kunderne over flere lokaler. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var på et kort besøg med kameraet. På sikker afstand.

Hvem vil udvikling i Sorø Kommune?

"Man kan fristes til at tro, at ikke alle folkevalgte politikere i Sorø byråd vil udvikling i Sorø Kommune. Mange gode kræfter bliver spildt på kun at modarbejde og vanskeliggøre gode og sunde initiativer. Hvad enten de kommer fra borgere, erhvervsliv, ansatte eller politiske ”modstandere”," skriver Dansk Folkepartis byrådsgruppe.
Hvem vil udvikling i Sorø Kommune?

Gang i bolighandel

Gang i bolighandel
Min Bolighandel Slagelse/Sorø er glad for, at der er kommet gang i boligsalget igen efter Corona. "Faktisk har jeg den sidste uge fået underskrevet to købsaftaler," meddeler Hanne Steenberg.

Fredagscafeen i Vesthhuset genåbner

Det er med stor glæde, at Peter Vesth i denne video kan informere om Fredagscaféens genåbning den 29. maj 2020. Det bliver en fest, da Peter samme dag fejrer sit 50 års kunstnerjubilæum.
Fredagscafeen i Vesthhuset genåbner

Sorø Kunstmuseum åbner

Sorø Kunstmuseum åbner
Sorø Kunstmuseum slår fredag den 29. maj - på museets fødselsdag - dørene op igen med en spritny samlingsophængning: "Vi glæder os til at se jer, og til at vores Krass Clement-udstilling The Unseen Room ikke længere er uset"

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram