soroe-large

Børnenes Uge i Skoringen

Udover de mange gode tilbud har Skoringen dette nye motto: Hold afstand, når du køber sko, så er du go’!
Børnenes Uge i Skoringen

Lad os få undersøgt flere muligheder for besøg

Lad os få undersøgt flere muligheder for besøg
"Det er af højeste vigtighed, at man kan få mulighed for gode besøg fra sin familie og pårørende, når man bor i plejecentre eller døgninstitution. Det tror jeg at mine byrådskolleger bakker op omkring. Besøgene skal selvfølgelig foregå kontrolleret," skriver Linda Nielsen, SF.

Åbnet for besøg på botilbud

Fra onsdag den 20. maj åbnes for udendørs besøg på sociale bosteder i Sorø Kommune. Besøgene skal aftales på forhånd og følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.
Åbnet for besøg på botilbud

Bille og Bølle er sommerklar

Bille og Bølle er sommerklar
Bille og Bølle i Holberg Arkaden er genåbnet og følger Sundhedsstyrelsens corona-reglement. Der må være otte ad gangen i butikken, og der er håndsprit til alle. Der er også masser af nyheder til al slags sommervejr - se denne fotoserie af Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte.

Comwell åbner igen hoteller

Efter to måneders nedlukning vil den gradvise og kontrollerede åbning ske over et par uger startende fra den 8. juni 2020, hvor hotellerne i bl.a. Sorø igen åbner for både mødedeltagere og feriegæster.
Comwell åbner igen hoteller

Fællesgudstjenesten er aflyst

Fællesgudstjenesten er aflyst
Kirkerne i Ringsted-Sorø Provsti holder normalt fælles provstigudstjeneste 2. Pinsedag under åben himmel på Kongsgaardens enge i Vester Broby. Grundet forsamlingsbegrænsningerne er dette aflyst i år.

1684-1862 rykker det meste af festival til år 2021

"Vi har så valgt at se positivt på det hele, nu hvor vi har sundet os, og så får vi blot en endnu større fest til næste år. Alle aktører har indvilliget i at deltage til næste år. Kragerup Gods var ude dagen efter vores aflysning med tilsagn om deltagelse næste år. Så det er et drømmescenarie, som vi gerne vil takke alle deltagende for," siger Mette Skjoldan
1684-1862 rykker det meste af festival til år 2021

Parnas åbner til Pinse

Parnas Natur & Aktivitetspark er i fuld gang med forberedelserne af deres frokost a la carte. De har trods de nye retningslinjer for restauranter valgt at holde fast i at åbne til Pinse d. 29/5. Der er stadig åbent hele ugen for grillede sandwiches, is og drikkevarer to go.
Parnas åbner til Pinse

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram