soroe-large

Sikkerheden er i top

Sikkerheden er i top hos Nyt Syn Sorø. De har håndsprit, max 4 kunder i butikken ad gangen, visir og masker... og lækre nyheder fra mærket Einstoffen. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi...
Sikkerheden er i top

Hils den venlige stemme velkommen

Hils den venlige stemme velkommen
Skorstensfejer Børge Petersen, Sorø Kommune, har her i foråret budt Susanne Risager Haslund velkommen på kontoret.

Mad ud af godset

Kragerup Gods har nye lækkerier på take away-menuen denne uge... bl.a. hvide asparges fra Svinningegården.
Mad ud af godset

Bøf og bajer til verdens bedste far

Har du også verdens bedste far, som bør forkæles lidt ekstra til på Fars Dag i år? Kragerup Gods slår igen i år dørene op for et populært Fars Dag arrangement fredag den 5. juni.
Bøf og bajer til verdens bedste far

Kunst i Pinsen

Kunst i Pinsen
I mange år er kunst og pinse gået hånd i hånd i det Midt- og Vestsjællandske. Her har kunstnere og kunsthåndværkere budt kunstinteresserede fra nær og fjern indenfor i værksteder, gallerier og udstillingssteder under Kunstdage i pinsen. Det bliver heldigvis også tilfældet i år, selvom det kræver en ekstra indsats på grund af Covid19. I Sorø deltager bl.a. Galleri Soli.

Holberg Museet åbner 13. juni

Døren til Holbergs stuer slås op for besøgende fra lørdag den 13. juni og besøg af grupper kan igen aftales. Planlagt åbning med Holberg-komedie er aflyst, men sæsonens senere arrangementer forventes gennemført.
Holberg Museet åbner 13. juni

Venstres aftryk i ny kommunal udligning

"Et tredje område kunne være at sænke skatten i Sorø Kommune. Hvis alle 50,9 mil. blev anvendt til dette formål ville det svare til, at vi rent faktisk kunne sænke skatten med 0,92 pct., det komme ikke til at ske. Men måske vi kunne sænke den en smule, det kunne sagtens være en mulighed," skriver Rolf Clausen, gruppeformand.
Venstres aftryk i ny kommunal udligning

Udbyg Dianalund for fremtiden

Udbyg Dianalund for fremtiden
"Det er Enhedslistens opfattelse, at der i Sorø er for lidt fokus på et fremtidssikret byggeri, der tager udgangspunkt i bæredygtige og klimavenlige boliger, der spiller tæt sammen med det omkringliggende miljø, og bygges tættere sammen med den omgivende natur," skriver byrådsmedlem Bo Mouritzen.

God leg på Galgebakken

Pedersborg Lokalråd har søgt den kommunale udviklingspulje om midler til en fin lille legeplads ved Galgebakken, der blev indviet i februar. Der var masser af leg, sjov og hygge på legepladsen, da Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi for nylig.
God leg på Galgebakken

JuiceClub er klar til jer, så glem bare madpakkerne

Tirsdag den 19. maj åbner JuiceClub Sorø igen med hensyntagen til de sundhedsmæssige retningslinjer, der gælder for cafeer. De er klar og glæder sig meget til at gense jer alle. Dit Sorø var lige forbi og sige hej, og Ditte fortæller, “vi åbner med et godt tilbud til jer, som kører hele uge 21. Hele ugen giver vi 20% på en menu bestående af en valgfri Juice/shake samt en valgfri sandwich/salat."
JuiceClub er klar til jer, så glem bare madpakkerne

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram