soroe-large

En særlig tid

"Den kommende sæson i Sorø og omegns højskoleforening er ved at blive planlagt. Til trods for den usikkerhed, som Coronaen har bragt os, håber vi på, at vi - med en ny læring om, hvordan vi kan omgås hinanden - kan starte sæsonen 2020/21 op den 17. september. Hér får vi besøg af eventyreren og havpattedyrbiologen Cecilia Vanman, som vi skulle have oplevet ved foredragsarrangement den 12. marts."
En særlig tid

Mad ud af godset

Mad ud af godset
Brændende kærlighed fra det ’gamle godskøkken’ med røget flæsk, brunet smør og syltede løg. Dette er en af retterne på denne uges 'take away' menu fra Kragerup Gods.

Kan man flytte Mors Dag?

Desværre har Corona sat en stopper for gennemførelsen af Kragerup Gods' Mors Dags arrangement d. 10. maj. De håber du har lyst til at ”flytte med” og komme på besøg søndag d. 20. september i stedet for.
Kan man flytte Mors Dag?

Asocial vasketøjsordning

"Sorø Kommune har desværre en meget urimelig vasketøjsordning for ældre og handicappede," skriver Linda Nielsen, Byrådsmedlem for SF.
Asocial vasketøjsordning

Tid til hovedrengøring

Tid til hovedrengøring
El-Salg Sorø har lige gjort en god handel. 50 støvsugere er kommet hjem, skriver de på deres facebookside. "Vi følger nøje de anvisninger, der kommer fra Sundhedsstyrelsen, og I kan derfor trygt komme ind og få samme faglige rådgivning, som I plejer at få hos os," tilføjer de.

Nyt Syn åbner mandag

Nyt Syn Sorø åbner igen mandag - godt pakket ind i visir, gummihandsker, mundbind, plexiglas og sprit.
Nyt Syn åbner mandag

Vandsalamandre

Vandsalamandre
Mange tak til Lena Bau for med kameraet at indfange 'den lille vandsalamander, han og hun'.

Kirkerne klar til genåbning

Til en start ville det være oplagt med en begrænset åbning af kirkerummet for bøn, lystænding og personlig andagt. For eksempel et par timer om dagen og under forudsætning af, at alle generelle krav til at mindske smittespredningen overholdes.
Kirkerne klar til genåbning

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram