soroe-large

Søerne i Sorø

Fugle oppe og nede. Josefine Hermund har sendt to billeder fra en tur rundt ved søerne. Tusind tak.
Søerne i Sorø
Tuelsø rundt
Mette Rasmussen (Korsørpigen) var med sin søster søster Zita Nielsen torsdag den 23. april på gåtur Tuelsø rundt. Mange tak til Mette for fabelagtige billeder fra turen.

Køb dit garn lokalt

Birkemosehus i Lorup forhandler Dansk Pelsuld i 22 farver af uld fra gårdens Gotlændere (farvet på de grå naturfarver), herunder økologisk lammeuld i naturfarverne. Filmen "Livet på landet..." viser de forskellige garner.
Køb dit garn lokalt

Hold afstand

Hold afstand
Sorø Blomster har fået en ny måtte, der hjælper kunderne med at passe på hinanden og personalet i disse smittefarlige tider. Måtten er leveret af E-gulve, en webshop med fysisk butik i Slagelse.

Vesthhusets efterårsprogram

Vesthhuset glæder sig til et spændende efterår, hvor du bl.a. kan møde De farende Svende, Lotte Riisholt med band, ”Lune” Carlsen, Kisser og Søren og naturligvis Peter Vesth selv. Se hele programmet her.
Vesthhusets efterårsprogram

Klar til at teste 1.800 dagligt for corona

Klar til at teste 1.800 dagligt for corona
Flere danskere skal testes for corona, og derfor vil Region Sjælland nu teste 1.800 personer dagligt på sygehusene. Allerede tirsdag blev 1.200 testet ud fra de nye retningslinjer der kom samme dag, og som betød, at alle med symptomer på corona og med henvisning fra egen læge skal testes. Dermed er regionen godt på vej.

Åbent igen

Sorø Smertebehandling melder sig i koret over klinikker, som er åbne igen. Anja og Sussie har valgt at arbejde forskudt af hinanden.
Åbent igen

Røde Kors i Sorø genåbner sine butikker

Røde Kors i Sorø genåbner sine butikker
Mandag 27. april genåbner Røde Kors’ to butikker i Sorø. Tøjbutikken i Storgade samt møbelbutikken på Industrivej. Begge butikker vil fremover have åbent dagligt kl. 10-17 og lørdag kl. 10-13, mens der er lukket søndag.

Forårsrengøring af drivhuset

Vinteren er væk, og det er nu tid til at få gjort rent i drivhuset, så det er klar til, at du kan dyrke tomater, agurker, chili... se dette tip fra Midtsjællands Planteskole.
Forårsrengøring af drivhuset

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram