soroe-large

Uldtot

"Denne lille ugleunge sad og missede med øjnene i et hult træ i skoven ved Sorø," skriver Jens Rasmussen. Hjerteligt tak for billedet.
Uldtot

Startskud på sommeren

Startskud på sommeren
INbetween har startet en ny uge med solskin og et BRAG af et tilbud på shorts. HUSK at der stadig er fri levering/fragt.

AcaPella åbner torsdag

AcaPella slår også dørene op igen, men først fra torsdag d. 23 april kl. 9, da det har været svært at få alle værnemidlerne hjem før. Derfor er det en hel anden salon og en hel anden hverdag kunderne vil møde. Book en tid online på www.aca-pella.dk eller RING på tlf. 57 83 07 08.
Der er håndsprit, mundbind og handsker m.m. og skilte der skal følges:
AcaPella åbner torsdag

Mad ud af godset

Mad ud af godset
Denne uges take away menu fra Kragerup Gods byder bl.a. på forloren hare med hjemmelavet agurkesalat, sprød salat, ristede nødder og mormors dressing.

Mentor på Facebook

Mentor Dorthe Eichen starter kaffemik på Facebook den 23. april. Kontakt Dorthe på mail kontakt@detfrydefuldeliv.dk eller på tlf. 20 33 70 31.
Mentor på Facebook

Tandlægehuset er igang

Tandlægehuset er igang
Tandlægehuset er startet stille og roligt med flere patienter og følger Sundhedsstyrelsens opdaterede retningslinier, ligesom de plejer. Tandlægerne Nils og Kit behandler med god hjælp fra klinikassistenterne Karina og Sascha. Bettina styrer telefonen.

Virtuelt byrådsmøde

På grund af coronasituationen holdes Byrådets møde den 22. april som et virtuelt møde.
Virtuelt byrådsmøde

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram