soroe-large

Håb i krisetid

Frivilligcenter Sorø meddeler, at myndighedernes seneste corona-restriktioner betyder, at de fleste indendørs forenings-aktiviteter lukkes foreløbig frem til den 3. januar 2021. Men der findes alternativer...
Håb i krisetid

Køb gaven der ikke skal byttes

Køb gaven der ikke skal byttes
Vil du være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes, og samtidig handle lokalt. Så er det elektroniske gavekort fra Sorø Handel og Service den perfekte løsning. Du kan nu også bestille det online til omgående levering, nemt og praktisk.

Lørdagsåbent hos Nomimind

Mangler du julegaven til yogadyrkeren, så kig ind hos Nomimind på Stenstrupvej 11, 4180 Sorø. De holder åbent lørdag den 19. december kl. 12.00 - 15.00.
Lørdagsåbent hos Nomimind

Stort lokalkendskab

Stort lokalkendskab
EDC Selandia Sorø melder om stadig stigende efterspørgsel på boliger i Sorø. De kan hjælpe jer godt videre i jeres boligdrømme – hvad end drømmen er at sælge eller købe. Butikken ligger midt på hovedgaden i hjertet af Sorø, og herfra har EDC-holdet i mere end 30 år hjulpet med at føre boligdrømme ud i livet.

Take away fra Cafe & Ristorante Valencia

Cafe & Ristorante Valencia har stadig åbent for take away, og de har lavet en lang række gode tiltag, så du trygt kan afhente din mad hos dem. Bl.a. et fint venteområde, hvis du kommer lidt før maden er klar. 
Take away fra Cafe & Ristorante Valencia

Juledilemmaer

"Når julen nærmer sig, skal vi så pludselig til at være hjertelige. Hvilket for mange kræver, at der skal bankes lidt rust af. Og tales om dilemmaer." Juleklumme af psykoterapeut Jane Lee.
Juledilemmaer

Elektronikforsikring: God investering eller spild af penge?

Elektronikforsikring: God investering eller spild af penge?
Black Friday er overstået, og mange har indkøbt elektroniske julegaver til sig selv og andre. Men kan det egentlig betale sig at købe en elektronikforsikring med, når man shopper telefoner, computere og spilkonsoller? GF Forsikring på Vestsjælland, med kontor i Sorø, guider dig igennem forsikringsjunglen.

Corona flytter julehandlen online

Med en julehandel, der med al sandsynlighed ender overvejende digital, er der stor grund til at være vågen for ikke at blive udsat for identitetstyveri. Der kan heldigvis være hjælp at hente, hvis uheldet er ude. GF Forsikring på Vestsjælland, med kontor i Sorø, guider til sikker nethandel
Corona flytter julehandlen online

Ny bog vil gøre os til bedre venner

Ny bog sætter fokus på venskaber som nogle af de vigtigste relationer i livet. ”Vi skal tale mere om vores venskaber – ellers står vi alene med både de gode og de svære ting i venskaberne,” mener forfatterne Signe Foersom og Stine Rusbjerg Guldager. Venskabets kunst er deres første fælles bog. Stine bor på Frederiksberg i København, Signe bor på Frederiksberg i Sorø.

Bogen kan købes hos Skotte Stentoft på Sorø Station.
Ny bog vil gøre os til bedre venner

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram