soroe-large

Lad os gøre det vi kan sammen

Det kribler i Frivilligcenter Sorø for at komme i gang med alle deres fællesskaber og aktiviteter igen! Gå dig glad går igen. Der er nu gåture både mandag og onsdag, begge dage kl. 11.00-12.30, afgang fra Tokesvej 1 i Sorø.
Lad os gøre det vi kan sammen

Bøger og legetøj

Bøger og legetøj
Svegård Bog & idé bliver også LegeKæden d. 6. maj. Der er stadig masser af bøger og papirvarer, men nu også et stort udvalg af legetøj fra kendte mærker.

Fejring må vente lidt endnu

På Peter Damsvej 70 skulle Galleri Soli, i dag, have fejret deres 25 årsjubilæum . Først lå galleriet i Sandved ved Fuglebjerg fra 1995, og i 2016 flyttede Galleriet til Sorø. Desværre på grund af coronasituationen må jubilæet fejres på et senere tidspunkt!
Fejring må vente lidt endnu

Zoneterapi

Zoneterapi
Dorthe Eichen er klar til at åbne for zoneterapibehandlinger, efter at have været Corona-lukket. Det sker mandag den 4. maj 2020.

Take away fra Café Krabasken

Krabasken holder åbent for take away og udbringning - de kører i tidsrummet kl. 11-21.
Take away fra Café Krabasken

Gode sko, god afstand

Gode sko, god afstand
Skoringen i Storgade passer godt på kunderne med god afstand og masser af herlige nyheder, som både er til leg, motion og mange hyggelige gåture. Dit Sorø var på besøg med kameraet.

Grøn konference... med distance!

Kragerup Gods har bjælkehytte i skoven, walk'n'talk og grønne snacks – hold jeres møder på en ny måde.
Grøn konference... med distance!

Befrielsen

Husk at tænde stearinlyset i vinduet i aften kl. 20.36. Her er det præcis 75 år siden, budskabet 4. maj lød fra BBC, London: ”I dette øjeblik meddeles det, at Montgomery har oplyst, at de tyske tropper i Holland, Nordvesttyskland og Danmark har overgivet sig.”
Befrielsen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram