soroe-large

Rigtig glædelig kampdag!

Man kan roligt sige, at det er en noget anderledes 1. maj i år! Her er en lille 1. maj video fra skoven ved Sorø med Eva Flyvholm, MF for Enhedslisten og bosiddende i Sorø.
Rigtig glædelig kampdag!

1. maj hilsen fra SF Sorø

Linda Nielsen, SF Sorø, sender sin 1. maj-tale fra Bromme skov. God 1. maj!
1. maj hilsen fra SF Sorø

Gang i hjulene

Gang i hjulene
Sorø Kurer har gang leveringer i Sverige med reservedele til maskinerne i landbruget. De er klar til nye opgaver og medbringer altid corona-boxen med handsker, sprit mv.

Jens Nygaard om fremrykningen af anlægsinvesteringer

"Venstre har medvirket til i indeværende år at få fremrykket, bygningsvedligeholdelsen, her har vi et stort efterslæb på mange millioner," udtaler Jens Nygaard, formand for teknik og miljø i Sorø.
Jens Nygaard om fremrykningen af anlægsinvesteringer
"I Venstre ser vi med stor begejstring på, at vi har fået lagt en plan for en evt. igangsætning af en række anlægsopgaver, som kan bakke op om vores liberale erhverv og at vi samtidig kan få klaret nogle tiltrængte opgaver lidt før end planlagt," skriver byrådsgruppen.
Fremrykning af anlægsinvesteringer

Recepter og vitaminer på afstand

Skal du forbi Sorø Apotek, skal du være opmærksom på, at der maksimalt må være 10 kunder i butikken. Dette kan betyde, at der kan være kø ude foran, hvorpå du vil blive kaldt ind, når der atter er plads i butikken.
Recepter og vitaminer på afstand

Lækkerier hos Lange

Lange Guld-Sølv-Ure holder åbent, helt som de plejer - med skønne nyheder, håndsprit og god plads i butikken.
Lækkerier hos Lange

I fuldt flor

I fuldt flor
Hos Sorø Blomster kan du lade dig omfavne af de smukke blomster, som trods COVID-19 lader tankerne blomstre med dejlige nyheder til både inde og ude. Der må være to kunder ad gangen i butikken, og Dit Sorø var lige på et kort visit med kameraet.

Træning genstarter forhåbentligt i maj

Sorø Taekwon-Do Klub ser rigtig meget frem til at det bliver muligt og sikkert igen at træne sammen og følger ligesom jer alle situationen tæt. "Måske vi ved mere og kan mere efter d. 10. maj, som lige nu føles som en skæringsdato," meddeler Sabumnim Thomas.
Træning genstarter forhåbentligt i maj

Se hvad der sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram