soroe-large

Find de blå anemoner

Har du taget et foto af den blå anemone i skovbunden, så er du meget velkommen til at sende billedet til os. Foreningen 1684-1862, der har den blå anemone i sit logo, udlodder en take away fra et af byens spisesteder. Dette billede er taget af Anja Frøslev, tusind tak.
Find de blå anemoner

Søndagsord

Sognepræst i Slaglille-Bjernede-Alsted-Fjenneslev Kirker, Anders O. G. Frederiksen, ønsker god søndag til alle. Hermed ugens søndagsord som bliver udgivet her og på kirkernes hjemmesider, indtil vi kan mødes i kirken igen.
Søndagsord

Shop og forkæl en børnefamilie

Shop og forkæl en børnefamilie
Køb en lækker t-shirt eller en smart shopper og vær samtidig med til at forsøde hverdagen lidt for en række børnefamilier i Sorø, samtidig med at du støtter fire lokale butikker. Det sker på INbetweens facebookside.

MENY, SPAR og Min Købmand opretter vareudbringning

Det skal være nemmere at handle under COVID-19. Derfor har kæderne MENY, SPAR og Min Købmand oprettet et kundecenter til danskerne, hvor de hurtigt kan ringe ind, bestille deres varer og få dem leveret af deres lokale supermarked.
MENY, SPAR og Min Købmand opretter vareudbringning

Affaldsindsamling udsættes til september

Affaldsindsamling udsættes til september
Som følge af coronavirusen udsætter DN Sorø affaldsindsamlingen den 26. april 2020 til den 19. september 2020, hvor der verden over samles affald i anledning af World Cleanup Day.

Årets første stauder

Årets første stauder fløjter for alvor foråret i gang med deres tidlige blomstring, der glæder ikke alene have ejeren, men også bier og andre bestøvende insekter på jagt efter nektar. Kom ud i planteskolen og se det store udvalg af flotte stauder. De følger myndighedernes krav nøje, så du trygt kan handle ind til haven.
Årets første stauder

Pinsehygge for hele familien

Pinsehygge for hele familien
Som følge af smittefaren fra Corona, har Kragerup Gods valgt at aflyse deres påskefrokost den 12. april og erstatte den med en pinsefrokost den 31. maj kl. 12-17. Efter frokosten er der mulighed for at gå en tur i parken og få serveret kaffe og kage.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet