soroe-large

Cykeltid

Cykelbranchen er heldigvis endnu ikke blevet pålagt at skulle lukke helt ned, og mange forældre benytter skolernes lukning til at lære deres børn cykelfærdigheder. Banevejens Cykler Og Sport ved Sorø Station holder åbent med følgende ændringer...
Cykeltid

Sorø Kommune tilpasser sit nødberedskab

Sorø Kommune tilpasser sit nødberedskab
Statsministeren meddelte mandag eftermiddag, at den nuværende situation forlænges til og med 2. påskedag. Det betyder, at Sorø Kommune nu tilpasser sit nødberedskab, så der også gennem de kommende uger vil blive taget bedst muligt hånd om borgerne.

Smittefrie konsultationer er kun få klik væk

Venteværelset er ikke det bedste sted at opholde sig nu. Men snart kan man blive set og hørt af sin praktiserende læge via krypterede og sikre videokonsultationer på tablet, pc eller mobiltelefon. Det er frivilligt for lægerne i Region Sjælland, om de vil tilbyde videokonsultationer, men PLO forventer, at rigtig mange læger vil benytte denne mulighed, der nu understøttes af regionens indkøb af udstyr.
Smittefrie konsultationer er kun få klik væk

Hvor mange smittede er der i din kommune?

Hos Statens Serum Institut kan du se den daglige opgørelse over udviklingen i Corona-tilfælde fordelt på bl.a. køn og alder. Her er dagens kort over incidens pr. kommune.
Hvor mange smittede er der i din kommune?

Mange frivillige tilbud

Mange frivillige tilbud
Der er mange frivillige, som gerne vil gøre en forskel for andre. Hvis du er i tvivl, om du også kan få hjælp, så hold dig ikke tilbage – tilbuddene er for alle, der har udfordringer pga. corona-epidemien. Kontakt Frivilligcentret på mail: info@frivilligcenter-soroe.dk eller på telefon: 29417092 / 51359276.

Nyt Syn Sorø opretter nødberedskab

Nyt Syn Sorø holder butikken lukket indtil 1. juli. "Det er derfor ikke muligt at henvende sig fysisk til os, MEN vi har oprettet et NØDBEREDSKAB, så du kan komme i kontakt med os i kritiske situationer," oplyser optikeren i Holberg Arkaden.
Nyt Syn Sorø opretter nødberedskab

Torvedage ikke tilladt

Torvedage ikke tilladt
Politiet har på møder i den Lokale Beredskabsstab (LBS) indskærpet, at kommunerne bør tilsikre, at der ikke længere afholdes torvedage, for "Torvedage appellerer til uhensigtsmæssige forsamlinger og skal derfor ikke afholdes". Når vi kommer igennem denne usædvanlige periode, vil der være brug for at kickstarte den lokale detailhandel mere end nogensinde før. Men der er stadig mange muligheder for at handle lokalt - med afstand.

Chorus Soranus holder stemmerne ved lige

"Vi har naturligvis aflyst alle korprøver i disse uger, men det skal ikke forhindre os i at synge hjemmefra," udtaler Kristine Vad, der er korets dirigent. Lige nu foregår indstuderingen af værkerne individuelt og hjemmefra med øvefiler, men det kræver noget at holde stemmerne ved lige, og det er svært at synge i kor, når man ikke kan synge sammen.
Chorus Soranus holder stemmerne ved lige

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet