soroe-large

Salon Fernando Møhge åbner igen

Salon Fernando Møhge slår igen døren op for jer, men de slår døren op til en hel anden salon og en hel anden hverdag.
Salon Fernando Møhge åbner igen

Kaffesøster søges!

Kaffesøster søges!
Har du lyst til at være en del af fællesskabet i gruppen ”Kaffesøster – Sammen vender vi livet!”, skal du være så hjertelig velkommen. Dørene åbnes første gang torsdag den 23.4.2020.

Loppemarked flytter til oktober

COVID-19 har desværre også haft betydning for Slaglille Bjernede Forsamlingshus' årlige loppemarked, som plejer at blive afholdt i juni måned. De har valgt at udskyde loppemarkedet til søndag den 11. oktober kl. 10-14.
Loppemarked flytter til oktober

Håb i krisetid

Håb i krisetid
Vil du gerne have nogen at snakke med? Har du brug for praktisk hjælp? Har du brug for at holde et møde? Der er mange muligheder for fælleskab på trods af corona-situationen, skriver Frivilligcenter Sorø.

Dulong på udsalg

Fred. Jensen & Søn laver et vildt udsalg af deres lagervarer på brandet DULONG. Der gives 40 % i rabat på udvalgte varer. Dette gælder frem til d. 1. maj 2020, og så længe lager haves.
Dulong på udsalg

Samarbejde sikrer strandtudsen

Samarbejde sikrer strandtudsen
DN Sorø har gennem en aftale med entreprenørvirksomheden NNC Industries sikret, at der i en grusgrav ved Munke Bjergby er blevet gravet to lavvandede søer, som vil give bestanden af af ”bilag IV” beskyttede strandtudser optimale ynglemuligheder.

En ny hjemmeside eller webshop

Vidste du, at partnere hos Dit Sorø kan få en ny hjemmeside i WordPress for blot kr. 3000,- ex moms? Hvis du ønsker en webshop på din hjemmeside, kan vi også levere dette til en meget konkurrencedygtig pris.
En ny hjemmeside eller webshop

Sorø en morgenstund

Sorø en morgenstund
Tusind tak til Peter Elling-Jordt for disse prægtige billeder fra vandkanten.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram