soroe-large

Ud i naturen

"Det er meget vigtigt både fysisk og mentalt, at vi kommer ud og går smukke ture," skriver Kirsten Sternberg. Til alle jer, der vil ud og nyde foråret her i Påsken, anbefales Akademihaven, Allindelille Fredskov, Tystrup sø, Hørhaven og højdepunktet med den pragtfulde udsigt, Baunen. Der er mange andre smukke steder her på vores naturskønne egn.
Ud i naturen

Hjerteforeningens vandreture

Redaktionen har modtaget flere gode forslag til naturoplevelser i og omkring Sorø. Vidste du, at Hjerteforeningen har kortlagt tre ruter?
Hjerteforeningens vandreture

Favorit i Ruds Vedby

Favorit i Ruds Vedby
Hanne Ravn, der bor i Dianalund, kan varmt anbefale at tage en tur til Kragerup Gods, som er et af hendes yndlingsområder.

Send dit forslag til redaktion@dit-soroe.dk

Flag for Dronningen

"Lad os sammen - hver for sig - hylde dronningen ved at sætte et Dannebrog i hver eneste flagstang. Og hvis man ikke har en flagstang, så på postkassen, på altanen, i indkørslen eller ud ad vinduet, så vi alle sammen på den måde kan hylde majestæten d. 16. april," skriver Bodil Bøgebjerg.
Flag for Dronningen

1 års fødselsdag Hos Olsen på Torvet

1 års fødselsdag  Hos Olsen på Torvet
Den 15. april er det 1 år siden, Sanne Strand Olsen overtog Torvets Bistro, og trods Corona-tider syntes Sanne det skal fejres lidt. Den dag vil der være ekstra gode tilbud - hvor alt salg og afhentning for tiden foregår via bagdøren ”Dagen efter, den 16. april, altså på dronningens fødselsdag, vil der også være gode tilbud, hvor alting nok ikke koster 80 kroner, men det bliver noget med firs på en eller anden måde,” siger Sanne med et stort smil.

Sy og Rens genåbner på halv kraft

Efter den seneste udmelding fra regeringen, har Sy og Rens besluttet at åbne langsomt og med halv bemanding fra tirsdag den 14. april. De begynder med at holde åbent kl. 10-13 alle ugens hverdage, eller efter aftale. Take Away bordet vil være tilgængeligt kl. 10-17.
Sy og Rens genåbner på halv kraft

"Hold afstand" - nu også som hoodie

På flere opfordringer har INbetween i Storgade nu også "Hold afstand"-mærket som hoodie og kids/teens t-shirt. Og lidt flere farver i dame t-shirt. Varerne fås kun i meget begrænset periode og kun ved forudbestilling på INbetweens Facebookside. Frist for bestilling er FREDAG DEN 17. APRIL KL. 12!
"Hold afstand" - nu også som hoodie

5.000 nye ledige i Region Sjælland som følge af Corona-krisen

5.000 nye ledige i Region Sjælland som følge af Corona-krisen
Ledigheden vokser kraftigt i hele landet, og i alt er der kommet 42.000 flere ledige end normalt siden 9. marts, som derfor kan kobles til Corona-krisen. I region Sjælland er der ifølge de seneste tal i alt kommet 5.000 ledige flere ledige relateret til Corona-krisen.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram