soroe-large

Sådan genåbner dagtilbud og skoler

Dagtilbud og skoler i Sorø Kommune åbner onsdag den 15. april, som følge af statsministerens udmelding om en gradvis genåbning af Danmark. Elever fra 6.-9. klasse hjemmeundervises foreløbigt frem til 11. maj. Dette gælder også eleverne i 9. klasse, hvis afgangsprøve er aflyst.
Sådan genåbner dagtilbud og skoler

Indsend din historie om corona

Danmark er lukket ned, og alle er på den ene eller anden måde påvirket af coronavirusen. Sorø Museum, som er en del af Museum Vestsjælland, samler erindringer ind og vil også gerne have din historie.
Indsend din historie om corona

Krigen i Ruds Vedby og Dianalund

Krigen i Ruds Vedby og Dianalund
I år er det 80 år siden Danmark blev besat og 75 år siden vi blev befriet. Lokalarkivet i Dianalund havde planlagt en stor event i den anledning, hvor de ville vise hvordan Ruds Vedby og Dianalund klarede sig igennem 2. Verdenskrig. En del af udstillingen præsenteres nu på nettet.

Yoga og træningsudstyr lige her i Sorø

Vores hverdag er vendt på hovedet, de fleste af os er mere hjemme end vi er ude. Mange træner hjemme fra dagligstuen eller i haven, og aldrig har yoga, pilates og meditation været mere populært end nu.
Yoga og træningsudstyr lige her i Sorø

Få hjælp fra Røde Kors Sorø

Få hjælp fra Røde Kors Sorø
Røde Kors og corona holder ikke Påskeferie, så har du brug for hjælp i påsken, fordi du er isoleret og har brug for hjælp til praktiske gøremål, eller er du alene og har brug for en at tale med? Så står Røde Kors Sorø klar til at hjælpe!

Påskehilsen fra Sorø Kunstmuseum

Forårets særudstilling Krass Clement: The Unseen Room fik kun lov til at være åben i 12 dage inden museet måtte lukke ned pga. Coronavirussen. "For at udstillingstitlen ikke skal ende med at være en kedelig profeti og udstillingslokalet forbliver et uset rum, så forlænger vi udstillingen. Det betyder samtidig, at den planlagte sommerudstilling med Peter Bonde rykkes til foråret 2021. De præcise datoer, melder vi ud, så snart museet kan åbne igen."
Påskehilsen fra Sorø Kunstmuseum

Historiefestival flyttes

Historiefestival flyttes
Grundet følger af Corona-krisen og et forbud mod større forsamlinger og deraf også festivaler indtil foreløbig 31. august 2020, har Foreningen 1684-1862 været nødsaget til af flytte den historiske festival til sommeren 2021. Den første weekend i juli. Måske ikke med præcis det samme program, men helt sikkert med samme entusiasme. Kragerup Gods har tilsvarende meddelt, at de er klar til at afholde maskeballet samme dato næste år.

Get-away godsophold

På Kragerup Gods er der god plads, højt til himlen, og de tager alle corona-forholdsregler. Tag din kære med på get-away godsophold; en overnatning for 2 pers. inkl. morgenmad ’to go’ for kr. 795,- Du kan bestille mad ud af godset fra Restaurant Blixen leveret lige til værelset.
Get-away godsophold

Den nye weekendmenu 

Kragerup Gods tryller igen i køkkenet. Denne gang er der bl.a. lammeculotte på take away-menuen.

God Påske

Vi ønsker alle byportalens læsere og partnere en dejlig Påske på trods af omstændighederne. I dag går redaktionen på Påskeferie, og er - hvis vi ellers er raske - tilbage ved skærmen på tirsdag.
God Påske

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet