soroe-large

Alle anemonerne

Foreningen 1684-1862 har nu trukket lod blandt anemoner-fotograferne og sender et gavekort til Anne-Mette Hansen, der indsendte billeder, som hendes børn havde taget af de små blå skønheder i Suserup skoven. Fotograferne hedder Klara og Aksel Holst Hansen. Tusind tak til alle der medvirkede. Foreningen tog kontakt til Kongskilde Naturcenter, der næste år vil udfærdige et kort over hvor de blå anemoner vokser, baseret på jeres fund.
Alle anemonerne

Tømrere søges

Tømrere søges
Kopp Sorø A/S meddeler, at flere af deres kunder kommer med nye opgaver. "Det er vi taknemmelige for og søger erfarne servicetømrere til selvstændigt arbejde," skriver de.

Galleri Soli rammer ind

Galleri Soli modtager stadig indramningsordrer, restaurering af gamle billeder, samt besøg af få gæster af gangen. Der er mange nye smukke glasværker på hylderne. "Men vi må desværre aflyse, foreløbigt, vores jubilæum," meddeler Hans og Soli Madsen.
Galleri Soli rammer ind

Tak til genbrugspladsen

Tak til genbrugspladsen
"Tak til AffaldPlus for det fine tiltag med tidsbestilling på genbrugspladserne. Flot logistik og flot afvikling af medarbejderne på genbrugspladsen i Sorø," skriver Dorthe Falck.

Bille og Bølle siger TAK

Bille og Bølle siger tusind tak, fordi I støtter butikken, i den her tid hvor butikken er lukket. Lonnie er i butikken hver dag, sender billeder, pakker og sender varer.
Bille og Bølle siger TAK

Arbejdsro på Kragerup Gods

Byt hjemmearbejdspladsen ud med et kontor på landet og få dit eget arbejdsværelse med skrivebord, ro og udsigt til park og voldgrav. Kragerup Gods har masser af kaffe, the og frisk luft i pauserne.
Arbejdsro på Kragerup Gods

GF gør påskestatus

GF gør påskestatus
I disse dage arbejder mange vestsjællændere hjemmefra, og antallet af biludflugter og legeaftaler er næsten ikke eksisterende. Det ses tydeligt på skadestallene hos GF Forsikring, der kan berette om en stor nedgang i antallet af anmeldelser af indbrud, tyveri og bilskade. Til gengæld har flere haft brug for hjælp fra rejseforsikringen, meddeler selskabet, der har kontor i Sorø.

Skinnefræseren er tilbage i sporet

Jernbanen får igen besøg af skinnefræseren, som fjerner en stor del af de revner, der opstår på kørekanten af skinnerne, inden de vokser sig store. I den kommende tid besøger fræsetoget dele af det sjællandske jernbanenet. Den 13-16. april bearbejdes Sorø-Slagelse.
Skinnefræseren er tilbage i sporet

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet