dit-soroelogo

Nyt sæsonprogram - lige til aflysning?

Ved et skæbnesvangert tilfælde lukker det virus-ramte Danmark netop som Holberg Museets sommerprogram er færdigt og offentliggjort. Den sidste aftale faldt på plads for kort tid siden. Det var med Bertel Haarder, der som nyudnævnt formand for Det Kongelige Teaters bestyrelse vil komme og fortæller om teatret som åndskraft. Sæsonen byder i øvrigt på hele tre Holberg-komedier, to koncerter med både klassisk musik og jazz samt en kulturnat, flere foredrag og den traditionelle Sankt Hans fejring.
Nyt sæsonprogram - lige til aflysning?

Sorø Museum lukket frem til 30. marts

Sorø Museum lukket frem til 30. marts
Alle Museum Vestsjællands afdelinger i Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø er midlertidigt lukket pga. corona-beredskab.
Museum Vestsjælland holder med virkning fra torsdag d. 12. marts 2020 alle museets afdelinger lukket foreløbig til og med mandag den 30. marts 2020. Museum Vestsjælland er heldigvis også historieformidler i sofaen derhjemme eller på en frisk gåtur i forårsluften. Hør museets mange podcasts...

Privatskolen klar til at lukke ned

Statsministerens udmelding om, at danske skoler skal lukke for al undervisning fra mandag den 16. marts for at begrænse spredning af coronavirus, satte allerede torsdag sit tydelige præg på Sorø Privatskole, hvor blot 15 procent af skolens elever var mødt til undervisning.
Privatskolen klar til at lukke ned

Stjernekokke mødes til kokketræf i maj

Stjernekokke mødes til kokketræf
Fem af landets topkokke stiller op i den gode sags tjeneste, når Comwell Sorø og SMILfonden arrangerer Smil & Smag onsdag den 20. maj 2020. Den gastronomiske aften ledsages med musikalske indslag og auktion, og hele overskuddet går ubeskåret til SMILfondens arbejde med kronisk syge børn. Det store kokketræf krydres med en spændende auktion om luksuriøse oplevelser og produkter. Desuden vil der være livemusik ved ankomst med violinisten, Lisbeth Sagen, og pianisten, Tanja Zapolski, og efterfølgende vil DJ Rikke Bronx spille.

Lokal ejendomsmægler udvider rådgivningspaletten

-I vores forretning interesserer vi os for alle boligskiftesituationer, så har du brug for hjælp til at komme videre, uanset om det er efter en skilsmisse, fordi du skal flytte hjemmefra, eller fordi pladsen er blevet for trang i din nuværende bolig, kan vi hjælpe dig med at komme videre, siger indehaver af Nybolig i Sorø, Brian Rud Sørensen. Nybolig har nemlig valgt at udvide paletten fra primært at rådgive om salg af bolig til at kunne hjælpe i alle boligskiftesituationer, hvor kunden har et nyt boligbehov.
Lokal ejendomsmægler udvider rådgivningspaletten

Ny formand for Venstre i Sorø

Ny formand for Venstre i Sorø
Venstres kommuneforening i Sorø har torsdag d. 27. februar afholdt ordinær generalforsamling. Her valgtes Henrik Vester som ny formand for bestyrelsen. Bestyrelsen siger tak til afgående formand Jørgen Larsen.

Se hvad der sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet