dit-soroelogo

Holberg åbner magisk Maskebal på Kragerup Gods

Mystik, fine kjoler, skønne vine, parykker, pudder, erotik og musik! Nu har Kragerup Gods åbnet for pladsbestilling til sommerens maskebal. Til at byde velkommen til den magiske aften, der starter 18.30 med velkomstdrinks, kommer selveste Ludvig Holberg, som jo residerede på den nærliggende Tersløsegaard.
Holberg åbner magisk Maskebal på Kragerup Gods

Kjoler til historisk festival

Har du altid drømt om en kjole som Lizzys i Stolthed og Fordom, så har du chancen nu! Historiefestivalforeningen 1684-1862 samarbejder med Dankir Syning om kjoler i empirestilen, som var højeste mode i 1800-tallet.
Kjoler til historisk festival

Flotte chokoladekreationer i påsketema

Flotte chokoladekreationer i påsketema
LOF Sorø inviterer til kurset "Påskechokolade i mange forklædninger". Efter en introduktion med smagsprøver gives forklaringen på hvordan man sikrer den blanke chokolade. Alle hjembringer en personlig påskeægsskal fyldt med fine marcipanæg og trøffelkugler. Du kan sikre dig en plads på holdet nu.

Comwell Sorø inviterer til Åbent Hus

Leder du efter det perfekte sted til din næste særlige begivenhed? Comwell Sorø byder dig inden for til Åbent Hus søndag d. 22. marts, hvor du kan opleve hotellets idylliske omgivelser, møde stedets dygtige kokke og smage på mad, der glæder sanserne.
Comwell Sorø inviterer til Åbent Hus

Vellykket tøjbazar

Vellykket tøjbazar
Så blev der afholdt tøjbazar i Slaglille Bjernede Forsamlingshus. "Der var mange besøgende, og det var et vellykket arrangement," meddeler Katja Haupt. Slaglille Bjernede Forsamlingshus gentager succesen igen til september.

Yoga på stationen - begynderforløb

At træde ind i yogaens univers for første gang kan godt føles lidt overvældende. Måden at bevæge sig på, ordene, åndedrættet, stemningen. Er du ny i det her og har du lyst til at prøve yoga af, har Mette Stentoft sammensat et begynderforløb med start den 19. marts.
Yoga på stationen - begynderforløb

Stemningsmættede fotografier

Stemningsmættede fotografier
Her i foråret viser Sorø Kunstmuseum værker af Krass Clement, en af Danmarks absolut førende fotografer. Hans billeder er blevet kaldt fotografiets svar på poesien, og med serierne fra Paris, Moskva, København, Dublin og Bristol forstår man hvorfor. 250 gæster overværede ferniseringen, hvor kulturminister Joy Mogensen talte.

Gæld skal afdrages

"Det er glædeligt, hvis der i blandt byrådets flertal bliver en større enighed med Enhedslisten om, at lån til at skabe sammenhæng i den daglige drift, er en økonomisk uholdbar politik," skriver Byrådsmedlem Bo Mouritzen.
Gæld skal afdrages

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet