dit-soroelogo

Status på omfartsvejen ved Tersløse

Et flertal i Byrådet har truffet politisk beslutning om at afsætte 47 millioner kroner til omfartsvejen, heraf ca. 10 millioner til cykelsti. Anne Madsen, Socialdemokratiet, og Linda Nielsen, SF ønsker sagen på næstkommende økonomiudvalgsmøde den 11.03.20.
Status på omfartsvejen ved Tersløse

Forældre og Fødselsforberedelse

Forældre og Fødselsforberedelse
Tilmeld dig fødselsforberedelse for par. LOF Sorø anbefaler at den gravide er i uge 30-37. Første mødegang er mandag den 23.03.20 kl. 16:30 - 18:00 i Sorø Sundhedscenter.

Midtsjællands Planteskole har åbnet op igen

Midtsjællands Planteskole har åbnet op igen og fyldt butikken og med friske varer, bl.a. frø, kartofler og dahlia. Som kundeklubmedlem kan du frem til søndag den 8/3 få en gratis kasse med 6 stk. stedmoder / hornviol.
Midtsjællands Planteskole har åbnet op igen

Helt tæt på musikken af Rolling Stones

Helt tæt på musikken af Rolling Stones
Fredag den 13. februar kl. 20 giver Sticky Fingers koncert i Kulturcafé Ludvig. Sticky Fingers er det næstbedste, lige efter mestrene selv.

GO HIGH ÅBNINGSDAG

Den 4. april åbner klatreparken Go High sin 11 sæson og er igen klar til at modtage modige og glade gæster. Både på åbningsdagen samt den 9., 10. og 11. april, vil det være muligt at prøve Go High By Night fra kl. 20.00-24.00. Det er en oplevelse, der skal prøves!
GO HIGH ÅBNINGSDAG

Årets jazzfestival åbner i Ruds Vedby

Årets jazzfestival åbner i Ruds Vedby
Sorøs vinterjazzprogram er spillet til ende og nu rettes forventningerne mod den store Sorø Jazzfestival i ugen fra 19. til og med 26. juli. Festivalen åbnes søndag den 19. juli med en koncert i Ruds Vedby. Det bliver på den smukt istandsatte landejendom Lauenborggaard på Slagelsevej 34. Koncerten holdes i respekt for Sorø Jazzens dogme, at jazz kan og bør fremføres på dansk.

Ginsmagning hos Butler Vin

"Så blev det marts og foråret er allerede godt i gang. Lad os også komme igang med smagninger," skriver Mona Langvad fra Butler Vin. Dn 2/4 er der ginsmagning, og den 30/4 er der whiskysmagning. Bestil plads nu.
Ginsmagning hos Butler Vin

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet